Cum pedepsește Universul femeile care distrug familiile altora

Unele familii sunt distruse dintr-un motiv simplu și banal – bărbatul a plecat la altă femeie. De foarte multe ori, peste un timp, trădătorii se întorc, realizând ce au pierdut. Cineva îi primește înapoi, iar cineva nu iartă trădarea. Acele femei care intervin într-o familie sunt aspru pedepsite de Univers.
Oricât de mult s-ar bucura o femeie care a distrus familia altcuiva, nimeni nu a anulat legile karmei și bumerangului. De foarte multe ori răul făcut de ea revine și chiar de o sută de ori mai puternic.
Cum pedepsește Universul femeile care au distrus familia altcuiva
Legile ezoterismului, moralei și chiar canoanele religioase interzic unei terțe părți să se amestece în treburile unei familii străine. Răzbunarea pentru un astfel de act nu poate fi evitată de nimeni. Foarte des, femeile care visează să obțină bărbatul altcuiva nu se gândesc la consecințe. Ele apelează chiar și la vrăji, pentru a obține ceea ce vor.
Trebuie amintit că pedeapsa nu poate fi evitată! Trebuie să fim conștienți că răzbunarea va fi rapidă și crudă. Desigur, se manifestă individual. De exemplu, o femeie poate lua un bărbat din familie, iar odată cu aceasta își poate pierde frumusețea sau chiar sănătatea.
De regulă, în astfel de situații, mai multe legi divine acționează simultan.
“Puterea trei”
Durerea pe care o femeie i-a adus-o rivalei ei în dragoste se poate întoarce la ea de trei ori mai mult. Aceasta este așa-numita “putere trei”. Poate chiar să apară în generația următoare. Toți membrii familiei pot suferi din cauza acțiunilor unei femei care a luat bărbatul altcuiva.
Legea karmei
Karma este un lucru dur și, deși mulți nu cred în ea, încă există, așa cum spun ezoteriștii. Norocul unei femei care a distrus o familie poate suferi, precum și sănătatea, cariera, etc. Își va irosi potențialul familial pe bărbatul altcuiva degeaba, își va pierde energia și protecția. Negativitatea îi va pătrunde în viață și o va distruge.
Legea bumerangului
Un bărbat care a părăsit familia din cauza altei femei o poate înșela și pe ea. O istorie clasică: o datorie karmică pentru un păcat comis se întoarce împotriva unei femei care a distrus familia. Universul va arăta acestei femei ce a făcut și ce sentimente a trăit soția abandonată.

 

Lasă un comentariu