10 reguli ale unei femei ce își cunoaște cu adevărat valoarea

Codul bunelor reguli are o istorie veche și s-a perfecționat de-a lungul secolelor. Toată lumea trebuie să știe aceste reguli. Cine le cunoaște arată în aceeași măsură respect față de sine și față de ceilalți. Sunt reguli care stau la baza oricărei societăți sănătoase și civilizate. Este important ca o femeie să respecte unele reguli, care o vor ajuta să se realizeze atât personal, cât și profesional. Iată care sunt acestea:
1. Niciodată nu vă puneți într-o dispută cu o persoană ipocrită sau cu un idiot – el te va aduce la nivelul său, apoi te va zdrobi cu experiența sa.
2. Nu aruncați niciodată cu ”noroi” într-un om – țineți minte că ”noroiul” poate să nu ajungă până la el, iar pe mâinile dvs acesta va rămâne.
3. Niciodată nu spuneți ”Am greșit!” – ar fi mai bine să spuneți ”Doar priviți, cât de interesant s-a primit!”.
4. Nu vă pierdeți niciodată demnitatea – dacă totuși vi s-a întâmplat, creați impresia că nu este a dvs.
5. Niciodată nu uitați că doar acele persoane sunt folosite, care o permit! Stimați-vă!
6. Nu vă contraziceți niciodată cu bărbații! – ei… (priviți regula 1).
7. Înainte de a alege un cavaler, deveniți și dvs o prințesă – cai sunt suficienți.
8. Ceea ce ascunzi de la un dușman, nu te grăbi să-i povestești prietenii tale, pentru că prietenia, din păcate, nu durează o veșnicie.
9. Țineți minte un lucru foarte important – dacă puteți corecta o eroare, înseamnă că încă nu ați greșit.
10. Nu vă îndoiți niciodată de atractivitatea dvs. Să știți că – cântarul nu este corect, oamenii sunt invidioși, iar oglinda dvs nu este mereu de o formă corectă.

 

Lasă un comentariu