10 moduri eficiente de a obține o karma bună

Karma se bazează pe relații de cauză și efect. Cu alte cuvinte, primim întotdeauna înapoi ceea ce oferim lumii. Prin urmare, construirea unei karme bune este scopul principal al fiecărui suflet.
Cum să creezi o karma bună?
1. Menține curățenia
Încearcă să păstrezi totul curat în viața ta: corpul, casa, locul de muncă, etc. Dar cel mai important este să-ți păstrezi gândurile și acțiunile curate! Reține că gândurile, emoțiile și acțiunile negative creează karma negativă, iar gândurile și acțiunile pozitive creează o karmă bună. Fii atent la ceea ce gândești și faci.
2. Dezvoltarea spirituală
Cu cât sufletul tău este mai pur, cu atât sunt mai înalte principiile morale, valorile morale și cu atât este mai ușor să înveți lecții de viață pe drumul către o karmă bună. Asigură-te că îți antrenezi mintea prin rugăciuni și meditații.
3. Dragoste
Deschide-ți inima către fiecare ființă existentă. Oferă dragoste tuturor: oamenilor, animalelor, naturii, planetei, muncii tale, fiecărei acțiuni pe care o faci, fiecărui cuvânt pe care îl spui, fiecărui gând pe care îl ai. Dragostea necondiționată te va ajuta să atingi armonia și să te apropii de karma bună.
4. Preia controlul asupra vieții tale
Toate eșecurile și succesele tale sunt rezultatul propriilor acțiuni și gânduri. Ai capacitatea de a-ți schimba viața, dar va necesita o schimbare în gândirea ta. Nu te mai ascunde în spatele măștii unei victime a circumstanțelor. Tu ești Creatorul vieții tale, așa că începe să o creezi! Cu cât îți asumi mai multă responsabilitate pentru viața ta, cu atât ai mai multă putere!
5. Fii sincer/ă
O minciună generează inevitabil alta, ca un virus. Amintește-ți că încrederea pierdută este foarte greu de restabilit. După ce vei fi prins mințind de câteva ori, oamenii vor înceta în cele din urmă să te creadă.
6. Ascultă-ți vocea interioară
Amintește-ți întotdeauna că subconștientul tău are răspunsurile la toate întrebările tale. Trebuie doar să fii capabil să asculți. Ascultă-ți vocea interioară în orice situație – Universul îți vorbește. Cu cât ești mai conectat cu Universul, cu atât mai mult vei urma calea care duce la o karmă bună.
7. Fii în momentul prezent
Trecutul a dispărut, iar viitorul încă nu a sosit. Nu îți distrage atenția cu gânduri despre trecut și vise despre viitor. Concentrează-te pe momentul prezent și trăiește-l la maxim. Oferă 100% din energia și conștiința ta în tot ceea ce faci acum. Practica de a fi în momentul prezent te va învăța să trăiești conștient.
8. Roagă-te
Când ne rugăm, ne purificăm karma. Este deosebit de puternic atunci când te rogi pentru alți oameni, animale sau planetă. Dar o astfel de practică trebuie să fie consecventă și trebuie să îți concentrezi toată atenția asupra intenției rugăciunii. De asemenea, poți folosi mantre speciale și să le repeți zilnic pentru a curăța karma.
9. Fii recunoscător
Nu învinovăți niciodată pe nimeni (inclusiv pe Dumnezeu și Universul) pentru că nu ți-au oferit exact ceea ce ai cerut. Dacă crezi în karmă, atunci trebuie să accepți faptul că primim întotdeauna exact ceea ce merităm.
10. Învață să ierți
De fiecare dată când iertăm pe cineva, eliminăm un bloc uriaș de karmă negativă și ne vindecăm inima. Dacă vrei să construiești o karmă bună, uneori cel mai bun mod de a face acest lucru este să ierți oamenii pentru unele dintre vibrațiile rele pe care ți le-au trimis.

 

Lasă un comentariu