7 semne ce arată că personalitatea ta este atât de puternică încât îi intimidează pe alții.

Există o serie de motive pentru care putem fi singuri/re, pornind de la energia noastră, trăsăturile de personalitate pe care le avem și percepțiile despre lume. Unele persoane au o personalități puternice și înspăimântă doar prin simplu fapt că sunt ei înșiși. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să te schimbi. Onestitatea și sinceritatea ta intimidează și sperie pe ceilalți.
Iată 7 semne că personalitatea ta este atât de puternică încât îi sperie pe alții:
1. Ești foarte sincer/ă.
Sinceritatea este foarte importantă pentru tine. Ești întotdeauna gata să începi o conversație incomodă, mergi direct la subiect și îți exprimi direct părerea. Dar nu uita că nu toți sunt pregătiți să asculte adevărul.
2. Nu te interesează conversațiile lipsite de sens.
Ești dispus/ă să participi doar la o conversație interesantă, profundă și importantă. Dacă ești o persoană puternică, atunci ai o mulțime de idei de valoare care merită spuse. Nu vrei să îți pierzi timpul cu discuții fără sens sau pe bârfe.
3. Ești plin/ă de energie.
Vrei să-ți trăiești viața la maxim și ești deschis către idei și experiențe noi. Dar majoritatea nu rezistă acestei presiuni. Ai nevoie de oameni la fel de puternici precum ești tu.
4. Pui multe întrebări.
Multora li s-ar părea că îi interoghezi, dar de fapt vrei să îi cunoști mai bine. Nu îi întrebi detalii din viața personală, vrei doar să îi descoperi, iar punând întrebări sunt cel mai bun mod de a face acest lucru.
5. Nu tolerezi minciuna.
Simți când o persoană nu este sinceră cu tine și ești selectiv în legătură cu persoanele care să te înconjoare.
6. Ești incredibil de deschis/ă.
Multora le este frică pentru tot ce este nou. Tu ești exact opusul acestor oameni, deoarece ești deschis întotdeauna către lucruri și experiențe noi.
7. Nu te interesează relațiile de scurtă durată.
Nu ești adeptul relațiilor trecătoare. Te angajezi mereu într-o relație profundă și sinceră și de durată.
Toate aceste 7 caracteristici nu sunt defecte. Cu siguranța vor exista oameni care te vor aprecia și vor fi fericiți alături de tine!

 

Lasă un comentariu