Alege căsuța care îți place cel mai mult și vezi ce adevăruri scoate la iveală despre tine

Casa 1 – Ești o persoană deschisă, căreia nu îi place să aibă secrete. Nu ai nimic de ascuns, iar asta pur și simplu este de apreciat. Ai mulți oameni în jurul tău, mulți prieteni, îți place să socializezi și nu te-ai vedea niciodată trăind în singurătate. Pentru tine, viața e prea scurtă pentru a nu face tot ce îți dorești.
Casa 2 – Tu pui mult accent pe viața de familie și pe intimitate. Îți place să socializezi, dar când ajungi acasă preferi să te rupi de problemele zilnice și să te bucuri de momentele frumoase alături de cei dragi. Pentru tine, casa reprezintă refugiul tău cel mai intim, locul în care bârfele, gândurile negative și problemele nu au ce căuta.
Casa 3 – Ești o “pasăre de noapte”, chiar dacă ziua muncești și ai și tu probleme, la fel ca toată lumea. Însă seara, când ajungi acasă, te transformi – casa este locul în care te simți cel mai bine alături de prieteni și familie, așa că preferi petrecerile pe care tu le organizezi acasă și serile de filme. Asculți muzică, gătești, seara faci tot ceea ce nu îți permiți să faci ziua. Iar asta explică și faptul că nu ești deloc o persoană matinală.
Casa 4 – Chiar dacă cei din jur încearcă să te convingă adesea să ieși din zona ta de confort, tu nu vrei să o faci pentru că te simți foarte bine acolo. Ești o fire ușor timidă, căreia îi place să petreacă timp de calitate cu cei dragi, dar care simte și nevoia de singurătate din când în când. Iar asta nu e deloc un lucru rău. Trăiește-ți viața așa cum crezi și nu te lăsa influențată de cei din jurul tău.
Casa 5 – Casa ta e centrul universului tău. Ai ales o casă mare, la fel de mare ca și sufletul tău. Dacă ai putea, ai lua toate animăluțele rănite și toți oamenii suferinzi de pe stradă și i-ai duce la tine acasă. Ești o persoană cu picioarele pe pământ, optimistă, care vrea să ajute întotdeauna și să răspândească bucurie celor din jurul ei.
Casa 6 – Deși unii spun despre tine că ești o persoană misterioasă, care sigur ascunde ceva, tu știi că nu e deloc așa. Sigur, ții la intimitatea ta și a celor dragi, și nu îți place să îți expui viața în fața tuturor, dar asta nu înseamnă că ai un secret de ascuns. Unii te pot considera chiar și o persoană arogantă, pentru că nu îți place să te alături tuturor bârfelor… dar n-au decât să creadă asta despre tine! Tu preferi să îți vezi în continuare de viață și să împarți și lucrurile bune, și lucrurile mai puțin bune doar cu cei apropiați.

 

Lasă un comentariu