Parapsihologul Serghei Lazarev: „Vrei să fii sănătos? Nu te plânge nimănui de nimic. Nici de soartă, nici de trecut, nici de oameni”

De ce este o persoană fericită, veselă și plină de energie, iar cealaltă – bolnavă și deprimată. Una îi este dragă soartei, iar viața celuilalt este o serie de probleme. Care este secretul sănătății, fericirii și longevității? Încercând să urmărească relația cauzală dintre viziunea asupra lumii unei persoane și evenimentele care i se întâmplă, Serghei Nikolaiievici a făcut multe descoperiri surprinzătoare.
Cazurile interesante descrise de Lazarev și explicațiile date acestora merită cea mai mare atenție.
Iată sfatul meu despre cum să fii sănătos și să trăiești mai mult timp:
Nu te plânge nimănui de nimic. Nici de soartă, nici de Dumnezeu, nici de trecut, nici de oameni. La exterior, să te porți cum îți place, dar în interior – pentru orice pretenție a dvs. este un program de nimicire a ceea ce vă imaginați. Celula nu poate avea obiecții față de întreg organismul, având în vedere propriile interese. Această celulă se desprinde și se îmbolnăvește.
Într-una din cărțile sale, Lazarev afirmă că tot ce a scris el poate fi redus la patru reguli simple:

  1. Întotdeauna și pretutindeni iubiți-L și slăviți-L pe Dumnezeu.
  2. Iubiți și vedeți-L în toate pe Dumnezeu, simțiți voia Tatălui Ceresc.
  3. Nu căutați vinovații.
  4. Acceptați oamenii așa cum sunt ei. Lumea a apărut din iubire, se menține cu iubire, pleacă în iubire și devine iubire.

Lasă un comentariu