5 semne că ai cunoscut o persoană în viața anterioară

Este important să înțelegi că ai întâlnit o persoană care îți este aproape sufletului. Menținerea comunicării ulterioare cu o astfel de persoană este pur și simplu necesară – vei fi uimit de cât de multe ai în comun! Iată 5 semne că ai întâlnit deja o persoană în viața anterioară.
1. Te face să pierzi noţiunea timpului
Unul dintre cele mai evidente semne că ai cunoscut deja o persoană într-o altă viață este că pierzi toată noțiunea timpului și zilele trec cu o viteză incredibilă lângă ea.
Ai petrecut atât de mult timp cu ea încât ți se pare că v-ați întâlnit deja de un milion de ori. Fiecare conversație, fiecare activitate comună vă creează ambilor dorința de a evada de întreaga lume. Îți este ușor să fii lângă această persoană și chiar să fii cât se poate de sincer cu ea.
2. O cunoști ca pe “cele cinci degete de la mână”
Un alt semn vizibil că v-ați cunoscut într-o altă viață este că știi absolut totul despre această persoană. Observi chiar și cele mai mici mișcări și gesturi pe care le face și pe care ea însăși nu le observă.
Este întotdeauna evident pentru tine când această persoană este într-o dispoziție proastă. Uneori ți se pare că este capabilă să-ți citească gândurile și, uneori, știi exact de ce are nevoie ea acum.
3. Aveți un limbaj comun chiar de la bun început
Unul dintre principalii indicatori este că tocmai v-ați cunoscut, dar dintr-o dată găsești automat un limbaj comun cu ea, de parcă nu v-ați întâlnit de mult timp, iar acum v-ați reunit în sfârșit.
Nu se întâmplă întotdeauna, dar atunci când se întâmplă, este un sentiment cu adevărat magic. Când vă înțelegeți perfect în toate, acest lucru indică faptul că v-ați cunoscut într-o altă viață.
4. Este greu să-ți ascunzi sentimentele de această persoană
Un alt semn că ai cunoscut o persoană într-o viață anterioară este că pur și simplu nu-ți poți ascunde sentimentele față de ea. Singura modalitate de a-ți exprima emoțiile în prezența acestei persoane este să te deschizi complet.
Posibil să vină chiar un moment în care ambii să izbucniți în lacrimi fără niciun motiv aparent – pur și simplu pentru că doriți să plângeți, de parcă nu v-ați fi văzut de mult. În plus, este foarte greu să nu-ți exprimi sentimentele față de această persoană: altfel experimentezi dureri incomparabile în suflet.
5. Îți oferă un sentiment de „acasă”
S-ar putea să fii la un milion de kilometri distanță de casa ta, dar nimic nu trezește în tine o scânteie ca aspectul acestei persoane, dându-ți senzația că lângă el/ea ești mereu acasă.
O astfel de conexiune este destul de greu de detectat, din acest motiv, sentimentul de „acasă” care apare doar din privirea unei persoane este semnul cel mai sigur că v-ați cunoscut într-o viață anterioară. Această persoană înțelege totul despre tine și este gata să facă tot posibilul pentru a te face fericit.

 

Lasă un comentariu