6 lucruri care îi fac pe oameni să te placă mult

Oamenii simpatici au o aură de încredere şi bucurie. Ei zâmbesc mereu, nu cară greutatea lumii pe umeri și nu emană negativitate. Ce îi face să fie agreabili? Ce ne atrage la ei?
1. Faptul că nu vor nimic în schimb
Oamenii simpatici nu cer nimic. Stau alături de tine la o ceașcă de cafea și fac conversație. Fac contact vizual și zâmbesc. Nu vor decât să fie cu tine. A ști să fii prezent când ești cu cineva este o artă.
2. Faptul că au o putere incredibilă de a asculta
Un om simpatic te va lăsa să îi povestești despre tine. Te va face să te simți în centrul atenției și mai ușurat/ă că i-ai povestit despre tine. Alături de el te simți ca la o ședință gratuită de terapiei. Oamenii simpatici nu sunt niciodată egoiști – cred că fiecare merită un moment în care să se simtă special. și, la urma urmei, nu toți vrem să fim ascultați?
3. Faptul că nu sunt nesiguri
Oamenii simpatici se simt bine în pielea lor și au capacitatea de a transfera această încredere și asupra interlocutorilor. Nu poți fi gelos pe o persoană care îți oferă posibilitatea de a te simți bine. Acestor oameni nu le pasă de cum sunt văzuți de ceilalți.
4. Faptul că sunt oameni originali
Oamenii drăguți nu au nimic de dovedit și nimic de ascuns. Dacă nu le place ceva, îți vor spune. Își spun părerea chiar dacă nimeni nu e de acord și respectă opiniile celorlalți. De asemenea, sunt conștienți de puterea limbajului și își aleg cu grijă cuvintele și tonul.
5. Faptul că nu judecă și nu critică
Oamenilor simpatici le place de toată lumea. Dacă nu înțeleg ceva, vor accepta asta și nu te vor judeca sau critica niciodată. Ei cred că fiecare persoană are dreptul la propriile lecții, șanse, opinii. Ei știu că diversitatea e secretul dezvoltării și învață de la ceilalți. Oamenii simpatici se comportă la fel cu persoanele fără adăpost și cu cele bogate, fiindcă știu că viața are suișuri și coborâșuri.
6. Faptul că nu se feresc de atingeri
Oamenilor simpatici le place să-i îmbrățișee pe ceilalți și să-i facă să se simtă confortabili. De asemenea, știu să citească limbajul trupului.

Lasă un comentariu