Ai cu ce te mândri: 7 semne că faci parte din categoria femeilor înțelepte

Prin ce se manifestă înțelepciunea unei femei? Prin devotamentul și dragostea ei pentru bărbat? Prin energia feminină? Prin dragostea față de sine? Prin experiență? Să aflăm…
1. Îți cunoști limitele
În orice domeniu al vieții. Știi exact care sunt limitele tale și nu permiți oamenilor să le încalce. Știi, de exemplu, că nimeni nu are dreptul să ridice vocea la tine, să te insulte sau să ridice mâna.
2. Analizezi
Trăiești nu numai cu inima, ci și cu rațiunea. Tragi concluzii pentru sine. De exemplu, fiind într-o relație toxică, îți dai seama că acest bărbat te distruge și îți face rău. O femeie înțeleaptă va ierta și își va lua rămas bun de la această relație. Pentru că știe să analizeze. Și oricât de mult iubește inima, ea oricum se ghidează după rațiune.
3. Îți cunoști corpul
Ești atentă la organismul tău și îți asculți corpul. Înțelegi că cea mai importantă persoană din viața ta ești tu. Te respecți pe tine însuți și știi să îți prețuiești sănătatea.
4. Nu ești fixată pe bărbați
Nu ești genul de femeie care să se sacrifice de dragul unui bărbat. Nu trăiești cu cineva din milă, din cauza că el se va pierde fără tine. Bineînțeles, ești capabilă să iubești. Dar pe lângă faptul că iubești un bărbat, ai propria viață, hobby-uri, interese și muncă.
5. Ești emotivă
Nu ții emoțiile în tine, nu le suprimi. Suprimarea emoțiilor este foarte dăunătoare. Emoțiile pe care le trăiești dar nu le manifești, le ții încuiate în interior pot provoca boli și depresie. Nu îți este frică să îți exprimi sentimentele.
6. Ai propriile principii și atitudini
Le respecți și îți trăiești viața în conformitate cu ele. Pentru că fac parte din tine. Nu trebuie să le încalci, căci, la urma urmei dacă o faci, vei păși peste propria personalitate.
7. Rămâi feminină
Ai grijă de felul în care arăți, știi ce înseamnă să fii femeie și cum să folosești atuurile tale.

 

Lasă un comentariu