Alege un buchet si află ce gândesc oamenii despre tine

Pentru a afla ce gandesc oamenii despre voi, va trebui doar sa alegeti buchetul pe care-l doriti, bazandu-va pe propriile preferinte.
Alegeti, din urmatoarea imagine, buchetul preferat:
1. Moralitate si generozitate
Tindeti mereu spre un ideal, sunteti ambitios si perfectionist. Nu va intelegeti prea bine cu cei din jur, este prea complicat pentru voi. Cu toate acestea sunteti lipsiti de egoism si foarte muncitori si va stabiliti mereu obiective serioase cum ar fi, de exemplu, sa schimbati lumea. Stiti sa iubiti, dar sunteti foarte sensibili. Un mic neajuns ar fi ca iertati de mai multe ori aceeasi greseala, de aceea unele persoane ar putea sa nu va desconsidere.2. Adevar si pasiune
Sunteti o persoana foarte responsabila, stiti cum sa aveti grija de oameni. Va indepliniti mereu obligatiunile, sunteti direct si onest si oamenii au mare incredere in voi. Aveti o reactie rapida, aproape instantanee. Lumea va asculta cu placere atunci cand vorbiti sau povestiti ceva, toti cei din jur va considera o persoana interesanta.
3. Cugetare si inteligenta
Procesul de gandire reprezinta pentru voi totul. Sunteti un adevarat generator de idei, un teoretician innascut. Dar, in acelasi timp, sunteti o fire introvertita. Va place foarte mult sa aveti in preajma persoane inteligente, care analizeaza si tind mereu sa se dezvolte. Nu suportati superficialitatea. Pe langa faptul ca va palce sa analizati si sa studiati, sunteti o persoana corecta care tine cont de reguli si legi si nu tineti cont de ceea ce cred altii despre tine.
4. Filosofie si discernamant
Va este foarte greu sa gasiti pe cineva care sa fie cat de cat aproape de nivelul vostru de gandire. Sunteti o persoana destul de neobisnuita si interesanta, excentrica chiar. Aveti o intuitie foarte dezvoltata si va dati seama imediat daca ati fost inteles gresit, fapt care va intristeaza. Nu puteti exista fara a avea un spatiu personal in care sa fiti singur. Sunteti o fire foarte emotionala. Pe langa aceasta reusiti sa va dati imediat seama despre ceea ce este bun si ce este rau.
5. Dominanta si incredere
Independenta este principala voastra trasatura. „Eu singur” este motto-ul care va defineste, de aceea nu prea va bazati pe cei din jur. Preferati sa fiti considerat de cei din jur drept o persoana puternica, care-i va proteja pe cei dragi. Sunteti foarte insistent si curajos, reusiti sa va atingeti scopurile. Nu suportati minciuna! Sunteti gata sa iertati, doar daca persoana in cauza nu incearca sa va minta si sa-si ascunda greselile.
6. Energie si farmec
Sunteti plin de energie si-i cuceriti pe cei din jur cu farmecul vostru. Sunteti vesel si amuzant, astfel reusiti sa-i atrageti imediat pe cei din jur prin vivacitate, entuziasm si spontaneitate. La baza obiectivelor voastre se afla mereu relatiile armonioase cu cei din jur. Va place sa studiati si sunteti mereu in cautare, dorinta de cunoastere si curiozitatea sporita fiind unele din avantajele firii voastre.
7. Calm si fericire
Oamenii va apreciaza pentru sensibilitate si intelegere deoarece nu incercati sa condamnati greselile lor, sunteti foarte atent cu cei din jur si nu-i condamnati niciodata. Nu va nelinistiti niciodata, nu sunteti stresat, dimpotriva, sunteti o persoana calma si relaxata. Continuati sa fiti asa, acest lucru nu va impiedica sa va intelegeti bine cu ceilalti.
8. Sensibilitate si bunatate
Comunicati foarte usor cu cei din jur, stabiliti foarte repede contact si oamenii simt imediat acest lucru. Aveti foarte multi prieteni si sunteti perceput ca o persoana calda, oamenii se simt foarte bine in compania voastra, iar tendinta de a deveni si mai bun nu va lasa sa va culcati pe lauri. Luptati pentru dragoste si ati putea iubi chiar si fara a primi raspuns.
9. Succes si optimism
Percepeti tot ceea ce va ofera viata ca pe un mare dar. Scopul vostru este sa obtineti cat mai mult, deoarece va mandriti cu realizarile voastre. Ii sustineti in toate pe cei dragi. In acelasi timp sunteti o fire foarte realista.

 

Lasă un comentariu