7 propoziții pe care ar fi bine să le evitați dacă vreți să fiți mai fericiți

Ceea ce spuneți și credeți este, de fapt, mai important decât ceea ce faceți. Cuvintele rostite zilnic au un impact imens asupra deciziilor pe care le faceți. Astăzi vă voi arăta cele 7 propoziții pe care trebuie să nu le mai pronunțați dacă doriți să vă pregătiți pentru succes și fericire.
1) “Trebuie să rezolv această problemă”
O problemă nu este niciodată o “problemă” – este o provocare. Gânditi-va la cât de puternic este acest cuvânt. Declarând că aveți o problema, veți avea imediat sentimentul de apăsare, de durere în piept.Declarând că aveți în față o provocare, vă simțiți instantaneu energizați și dornici să luați măsuri pentru a avansa, pentru a reuși.
2) “Nu pot să aștept”
Această afirmație pare a fi genul de atitudine care vă face să vă simțiți entuziasmați. Dar nu vedeți că, așteptând un alt moment, nu este garantat că acest moment este mai bun că situația actuală. Deci, vă sacrificați viața pentru un scenariu imaginar care nu are încă o baza în realitate.
Amintiți-vă: începeți să vedeți prezentul că momentul pe care l-ați așteptat toată viața. Într-un fel, poate fi un astfel de moment chiar acum.
3) “Sunt obosit/ă”
Spunem că suntem obosiți de multe ori când încercăm să facem ceva ce nu vrem cu adevărat să facem. Ce ne oferă această declarație? Nimic în realitate. De fapt, va face și mai obosit doar spunându-o. O modalitate mai bună de a face față situației atunci când vă simțiți obosiți este să o acceptăți și apoi să faceți ceva care se potrivește mai bine cu nivelul dvs. de energie.
Amintiți-vă: Nu vă plângeți, doar acceptăți sentimentul și continuați.
4) “De ce am făcut asta?“
După ce ați făcut o greșeală, această întrebare poate fi constructivă. Ne poate permite să discernem intențiile care se află în spatele acțiunilor noastre. Dacă rămânem blocați în această problemă, atunci putem cădea într-o spirală a urii și vinovăției de sine. Cea mai bună întrebare care trebuie adresată este: “Cum pot să mă asigur că nu fac aceeași greșeală? “
Amintiți-vă: Evitați să cădeți într-un ciclu de vinovăție – nu duce la nimic.
5) “Aș vrea să nu simt ce simt”
În cartea să, “Artă subtilă a nepăsării” – Mark Manson sugerează că: “A acceptă o situație negativă este o experiență pozitivă. Dorința pentru o experiență pozitivă este în sine o experiență negativă. “.Momentul în care te opui felului în care simți este când intensifici aceste sentimente.
Amintiți-vă: Începeți să acceptați modul în care vă simțiți, tot timpul
6) “Nu este vina mea”
Ori de câte ori dați vină pe cineva sau ceva pentru situația actuală, vă pierdeți puterea. Refuzați prezentul și preferați victimizarea. În timp ce nu sunteți responsabil pentru cărțile pe care le-ați primit, modul în care le jucați este în întregime responsabilitatea dvs.
Amintiți-vă: îndepărtați ideea că tot ceea ce trăiți este vină voastră.
7) “Mă întreb ce cred ei”
Nu este treaba voastră să vă faceți griji cu privire la ceea ce vor gândi ceilalți. Singurul lucru pe care îl puteți face este să fiți autentici și să lăsăți restul la liberă lor alegere. Trebuie să vă îngrijorați numai atunci când intenționați să împărțiți ceva cu cineva.
Amintiți-vă: dacă este ceva pe care simțiți că doriți să îl împărțiți, atunci trebuie să o faceți

Lasă un comentariu