Cele 5 legi ale metafizicii care ar trebui urmate de toată lumea

1. Legile manifestării abundenței
Spiritualitatea și manifestarea abundenței merg mâna în mâna. Pentru cei mai mulți dinte noi concepte precum “legea atracției” ori “manifestarea dorințelor” par un puzzle imposibil de rezolvat. Nu este totuși chiar așa de greu. Până la urmă, totul se reduce la a ști cum ar trebui să trăim pentru a avea o viață împlinită. Pentru a simți că trecerea noastră pe pământ a avut sens. Legile manifestării abundenței par să arate drumul către reunificarea omului cu rostul venirii sale pe lume.
2. Legea radiației karmice
Fiecare persoană este un puternic magnet, dar și o sursă de energie care radiază karma prin gânduri, emoții, sentimente și în general prin ceea ce numim “vibrație”. Atunci când emitem această energie, unică pentru fiecare individ, atragem în viața noastră oameni și circumstanțe care se armonizează cu ceea ce simțim. Oamenii cu același fel de a gândi tind să se regrupeze, tot așa cum păsările ale căror pene au aceeași culoare se adună într-un singur stol.
3. Autodeterminarea și responsabilitatea
“Sinele” tău îți determina destinul; tu și numai tu decizi ce devii, tot așa cum în tine este și puterea de a depăși toate obstacolele pe care le întâlnești în viață. Întotdeauna vei reuși dacă ești hotărât și dacă îți asumi responsabilitatea pentru alegerile pe care le faci. Abundența este una dintre ele.
4. Legea manifestării potențialului și alegerile pozitive
Fiecare individ trebuie să-și manifeste potențialul creativ și profesional, altfel devine un robot nefericit. Cei care încredințează altora frâiele propriului destin ori se află sub presiunea circumstanțelor vor fi permanent nemulțumiți. La întrebarea: “Cine îmi controlează viața?”răspunsul trebuie să fie întotdeauna ‘EU’. Altfel te vei simți mereu frustrat.
Pe de altă parte, viitorul fiecăruia dintre noi este format din sutele de mici alegeri pe care le facem în fiecare zi. Oamenii de succes știu asta; de aceea își urmăresc scopurile cu tenacitate, așteptând în permanentă rezultate pozitive (pe care le și obțin). Ei aleg cu atenție și nu devin niciodată victimele circumstanțelor.
5. Gândurile ne crează viitorul
Convingerile și așteptările noastre sunt materia din care plămădim propriul destin. Oriceea ce credem cu tărie se îndeplinește, iar așteptările pozitive conduc întotdeauna la rezultate pozitive, dacă se fac și eforturi în acest sens. Universul ne oferă fără greș ceea ce gândim că trebuie să primim, iar asta înseamnă că viitorul este la propriu în mâinile noastre.

Lasă un comentariu