Puterea afirmațiilor pozitive. Suntem ceea ce gândim.

Afirmațiile pozitive sunt fraze scurte pe care le folosim pentru a reprograma subconștientul nostru. Ele trimit mesaje minunate în mintea noastră pentru a ne îndruma gândurile către obiectivele pe care vrem să le atingem,ne permit să ne concentrăm atenția asupra atingerii unui obiectiv specific.
Esența procesului
Declararea repetitivă a anumitor afirmații care vor declanșa schimbarea și transformarea în viețile noastre.
Există o multitudine de exemple pe internet, dar este posibilă și crearea afirmațiilor proprii și, astfel, crearea unei note personale. La urma urmei, tu știi cel mai bine ce ai nevoie.
Împărțiți în categorii domeniile din viața pe care doriți să le îmbunătățiți.
Sănătatea, relațiile, banii, munca sunt doar câteva exemple. Stabiliți obiective pentru fiecare categorie. S-ar putea să-ți dorești să respecți o dietă sau un program zilnic de exerciții fizice, să-ți faci noi prieteni sau să semnezi mai multe contracte la serviciu.
Scrieți câteva propoziții scurte și simple care vă inspiră pentru fiecare obiectiv.
Trebuie să creați fraze ușor de reținut, astfel încât acestea să poată fi asimilate fără efort de către subconștientul tău. De exemplu, dacă obiectivul dvs. este de a vă spori încrederea în sine, afirmația ar putea arăta astfel: “Mă simt mai încrezător în fiecare nouă etapă a vieții mele.” Sau “cu cât mă înțeleg mai bine, cu atât mai mult am încredere în mine și în abilitățile mele. ”
Întotdeauna scrieți afirmațiile voastre în timpul prezent și simțiți-vă bine când o faceți
Este important să simțiți emoții pozitive pentru a atrage ceea ce doriți. Dacă simțiși emoții negative repetând unele afirmații, reformulați-le.
Credeți că afirmația voastră este deja o parte a realității voastre
Noțiunea de “cred” este foarte importantă aici. Când repetați o afirmație, trebuie să aveți credință și să credeți cu tărie că se întâmplă deja. În acest fel, veți trimite vibrații ridicate și veți atrage ceea ce doriți cu adevărat.
Perseverați! Uneori, rezultatele se vor vedea rapid, dar s-ar putea să se întâmple că durează mai mult timp
Nu vă descurajați repetându-vă permanent că mai aveți ceva de făcut sau de învățat înainte ca dorința voastră să se împlinească. Viața ne surprinde uneori așa că păstrează o atitudine pozitivă.
Când să utilizați afirmațiile:
Ideal este să le repetați dimineața, imediat după ora de trezire și seara, înainte de a adormi, atunci când subconștientul este mai sensibil și receptiv.
Dar ele pot fi folosite oricând, mai ales atunci când simțiți o energie de vibrație joasă sau când vreți să alungați alte gânduri din mintea voastră.
Le puteți asculta când sunteți singuri, înregistrându-le pe un CD pe care să-l lăsați în mașină. Sau repetați-le mental atunci când sunteți la serviciu și aveți timp liber.
Sau citiți-le pur și simplu înainte de a ieși din pat pentru a vă începe ziua. De asemenea, puteți să le repetați privindu-vă în oglindă, pronunțând cu voce tare.
Dacă vă antrenați zilnic și aplicați câteva dintre sfaturile de mai sus, veți vedea rapid impactul pozitiv al acestor mici fraze în viața voastră.
Veți realiza chiar că anumite fraze vor apărea în mod automat în mintea voastră, în anumite situații când apare necesitatea.

 

Lasă un comentariu