Iată 5 moduri în care poți să-ți cureți aura

Asigură-te să practici aceste metode de curățare a aurei în mod regulat pentru a-ți menține energia și aura curate și echilibrate.

  1. Vizualizare: Imaginează-ți o bilă albă, strălucitoare, în centrul pieptului, care se extinde spre tot corpul cu fiecare expirație. Respiră în această lumină divină și observă cum se răspândește în întreg corpul, creând un ou uriaș de lumină care te protejează.
  2. Curățarea câmpului: Cu ajutorul palmelor și cu intenția de a te curăța energetic, imaginează-ți că ai praf pe corp pe care îl cureți. Pur și simplu, cu palmele, cureți praful de pe corpul tău, de la creștetul capului până la talpi, acest praf semnificând energia negativă și energia care nu îți aparține.
  3. Băi cu ierburi, uleiuri esențiale, sare: Alege să faci o baie fierbinte cu sare de mare, uleiuri esențiale, petale de trandafiri, frunze de mentă, lavandă sau orice plantă dorești tu. Poți adăuga salvie pentru protecție energetică sau rozmarin pentru claritate și protecție. Acestea te ajută să elimini toxicitatea din corp și să cureți campul energetic.
  4. Curățarea spațiului fizic: Arde ierburi de protecție precum salvia, rășini precum tămâia sau lemnul sfânt palo santo. Creează-ți un altar cu cristale, lumânări, imagini cu care rezonezi, flori proaspete și betisoare parfumate. Arde o lumânare albă, deoarece focul și fumul sunt elemente care curăță mediul înconjurător.
  5. Împământează-te: Vizualizează cum ai rădăcini care îți cresc din talpi, apoi trimite în jos către Mama Pământ toată energia negativă pe care vrei să o cureți.

 

Lasă un comentariu