Testul simbolurilor: Alege un semn și află ce tip de femeie ești

Alegerile noastre personale vorbesc cem mai mult despre cine suntem cu adevărat. Acest test va ajuta femeile sa se inteleaga mai bine pe ele insele, in functie de placerile si de alegerile pe care le fac.
Simbolurile din imaginea de mai sus au toate o semnificație, indiferent de stilul lor si corespund caracterizarii unor anumite tipare de femeie.
Dacă simbolul ales de tine este este:
Simbolul 1: Esoteric
Ești o femeie cu mare încredere și cu un sentiment de valoare personală. Știi că pentru a construi o viață autentică și fericită, trebuie să fii sinceră cu tine și cu oamenii din jurul tău, motiv pentru care spui mereu ceea ce ai nevoie și nu păstrezi nimic negativ în inima ta .
Oamenii nu înteleg întotdeauna calea ta și chiar daca este trist, ei pot sa dispara atunci cand te cunosc cu adevarat. Personalitatea voastra va atrage pana la final doar acele persoane potrivite care sa va ajute si sa va fie alaturi in calatoria vietii.
Simbolul 2: Geometrie sacră
Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui semn este bucuria ta permanenta. Această fericire naturală vine din interior spre exterior și adaugă culoare și condimente vieții tale. De la haine până la designulpropriei tale locuinte, totul tinde să fie foarte colorat și luminos!
Prioritatea voastra este să fiți fericite și să aduceti plăcere celor dragi. Deși de multe ori nu sunteți foarte ambitioase pe plan profesional, faceți întotdeauna totul bine și puneți în practică creativitatea, ceea ce vă oferă întotdeauna rezultate bune.
Simbolul 3: Aztec
Ești o femeie care răspândește dragostea în toate domeniile vieții tale și găsește întotdeauna un mod nou de a canaliza acel sentiment, indiferent dacă este cu o altă persoană, o activitate sau pentru un vis.
Esti întotdeauna gata să lupti pentru obiectivele tale si faci fata oricarei provocari aparute cu zambetul pe fata. Motivația și pasiunea ta sunt contagioase! Îți arăți recunoștința pentru tot ceea ce ți se întâmplă și știi că lucrurile mărunte sunt cele mai importante.
Simbolul 4: Alchimie
Ești o femeie pe care nu o uiți! Ai în interior un foc natural care te motivează și te umple de curaj și rezistență față de viață. Obiectivul tău este să cauți ceea ce te completează și pentru acest scop nobil nu duci niciodata lipsă de energie și pasiune. Ochii tăi sunt puternici și pătrunzători!
Oamenii sunt atrași în mod firesc de magnetismul tău, dar tu ai voie ca doar oamenii de încredere să rămână în jurul tău. Esti fidela si credincioasa si ai asteptari ca si oamenii din jurul tau sa fie la fel. Urasti tradarea si chiar daca este dureros, elimini definitiv din viata ta oamenii care ti-au inselat increderea.
Simbolul 5: Tribal
Ai o frumusețe spontană și naturală. Îți place că tu însuți nu te schimbi pentru a fi pe placul altora și pentru a fi acceptata intr-un anumit context sau mediu. Ești o persoană calmă și răbdătoare, de aceea îți este ușor să creezi noi relații și să ai mereu oameni buni în jurul tău, oameni pe care îi atragi cu energia ta ușoară și încrezătoare!
Tututror le place să fie alături de tine, deoarece vibrațiile tale îi ajută să se simtă mai inspirați să trăiască și să aibă grijă de ei înșiși.
Simbolul 6: Proiectie
Ești o femeie inspirată, cu suflet curat și frumos! Știi că ceea ce suntem în interior este mai important decât aspectul nostru și de aceea esti mereu în căutarea unei modalități de a deveni mai buna pentru tine și pentru oamenii din viața ta.
Trăiești fiecare moment din viața cu intensitate și pasiune și știi că viata este un proces de învățare constantă. Ești profund conectata cu intuiția ta și o lași să te îndrume, știind că astfel vei putea evolua din punct de vedere personal. Cei care te au alaturi știu cât de iubitoare și dezinteresata ești si te prețuiesc foarte mult!

Lasă un comentariu