10 semne că ai darul vindecării și nu știi asta. Ce poți face cu acest dar

Nu trebuie să fii medic, asistent medical sau veterinar pentru a fi vindecător. Dacă te simți atras către un serviciu de vindecare de alt fel, s-ar putea să fii un vindecător de energie – cineva care este capabil să schimbe energia nevăzută pentru binele colectivului. Ești un vindecător de energie și nu știi asta? Iată 13 semne revelatoare pe care nu ar trebui să le ignorați:
1. Esti introvertit/ă.
Vindecătorii sunt ființe multidimensionale care dansează între tărâmurile lumilor văzute și cele nevăzute. Dacă ești un vindecător, s-ar putea să ai dificultăți să navighezi în tărâmurile 3D ale acestei dimensiuni, ceea ce te poate determina să te retragi în tine, astfel încât să poți vizita tărâmurile conștiinței unde te simți cel mai bine acasă. Mai ales după perioade de multă interacțiune socială, aveți nevoie de timp pentru a vă odihni, a vă reîncărca și a vă alimenta din nou.
2. Te simți cel mai bine în natură.
S-ar putea să simți că ești cel mai conectat atunci când ești înconjurat de lumea naturală. Pentru că slujești ca traducător între munți, oceane, râuri, animale și oameni.
3. Ești foarte sensibil/ă.
S-ar putea să simți lucruri pe care alții nu le simt, să vezi lucruri pe care alții nu le văd, să auzi lucruri pe care alții nu le aud, să simți lucruri pe care alții nu le miros și să simți lucruri pe care alții nu le simt. Acest lucru ți-ar putea face dificil să fii în public, unde s-ar putea să te simți acostat de o suprastimulare a simțurilor tale. Dacă întruchipați arhetipul vindecării, probabil că sunteți genul de persoană pe care alții îl pot simți „prea sensibilă”. Dar această sensibilitate este o binecuvântare. Face parte din darul tău.
4. Simți un fel de chemare spirituală pentru a ușura suferința oamenilor, animalelor și naturii.
Mulți furnizori de servicii medicale sunt chemați la medicină așa cum preoții sunt chemați la preoție — dar nu toți vindecătorii sunt chemați la îngrijirea medicală tradițională. Poate doriți să aveți grijă de animale, să serviți cei subreprezentați sau să protejați Mama Pământ.
5. Ai tendința de a avea vise vii.
S-ar putea ca tărâmul nevăzut să comunice cu tine prin visele tale, așa că încearcă să le analizezi cu atenție. Acordați o atenție deosebită oricăror totemuri de animale care pot apărea, deoarece aceste animale ar putea încerca să vă trimită un mesaj.
6. Energia se adună în mâinile tale.
Mâinile și palmele au adesea furnicături – ace, bâzâit, palpitații, vibrează sau pulsează, amintesc de abilitățile tale naturale de vindecare.

7. Ești foarte creativ/ă.
Vindecătorii simt nevoia de a se exprima dincolo de cuvinte și sunt adesea talentați în mod natural în arta vizuală, muzică sau alte domenii creative.
8. Esti extrem de intuitiv/ă.
Vindecătorii au o busolă interioară foarte puternică, iar reacțiile lor intestinale sunt de obicei perfecte. În calitate de vindecător, este important să acordați atenție intuiției și sentimentelor tale.
9. Vă simțiți chemat să vă adunați cu oameni cu gânduri similare.
Este nevoie de un curaj extraordinar pentru a urma calea unui vindecător.  Pentru a ne simți în siguranță, trebuie să promovăm un sentiment de apartenență, astfel încât să nu ne simțim izolați pe lângă faptul că ne simțim speriați.
10. Ești un empat.
Vindecătorii pot simți dacă altcineva se confruntă cu durere cu mult înainte de a spune acest lucru și riscă să înregistreze acea durere și să o confunde cu a lor.

Ce să faci în privința asta:
Dacă tocmai ai trecut prin această listă, dând din cap tot timpul, este timpul să intri în puterea ta de vindecător. După cum am menționat mai devreme, nu trebuie să lucrați ca medic pentru a-i vindeca pe alții. Poți fi un vindecător în domeniul tău, revenind constant la iubire și împărtășind acea iubire cu ceilalți.
Petrece mai mult timp într-o singurătate liniștită, verificându-ți darurile și respectându-ți intuiția. Când ești în lume, practică acte de bunătate aleatorii, păstrează spațiu pentru cei din jurul tău și oferă speranță în orice mod poți. Să știi că poți ajuta la vindecarea lumii.

Lasă un comentariu