Dacă îl iubești, nu îi face asta! Greșelile pe care le comit aproape toate femeile într-o relație

Bărbații, după cum bine știți, nu sunt ființe foarte pretențioase. Lista nevoilor lor în relație este destul de scurtă: o femeie bine îngrijită alături, intimitate fizică, mâncare delicioasă, astfel încât creierul să nu îi poate rezista. Totuși există unele acțiuni ale femeilor pe care bărbații nu le pot ierta și pleacă, iar motivul principal nu este trădarea, așa cum ați putea presupune.
În Orientul Mijlociu bărbatul este considerat sprijinul familiei, iar femeia este echilibrul familiei. Prin urmare, climatul psihologic în relații și durata lor se află în mâinile femeii. Psihologii recomandă femeilor să fie mai atente în unele situații, altfel puteți pierde dragostea, respectul, și bărbatul pleacă.
Îți prezentăm 5 greșeli pe care femeile le fac într-o relație
1. Critica publică
Critica constructivă într-o relație e chiar sănătoasa și utilă, deoarece ajută la dezvoltarea ta personală. Doar ca această critică trebuie să rămână mereu între voi. Niciodată să nu-l critici în prezența altora sau să vorbești despre eșecurile sale nici chiar măcar în prezența rudelor. Bărbații se alimentează cu laude, nu cu reproșuri.
Cu cât îl lauzi mai mult, cu atât mai mult va vrea el să corespundă cerințelor tale. Și invers, critica publică, va omorî dragostea lui pentru tine.
2. Nu îl apreciezi
Atunci când o femeie tratează bărbatul ca fiind inferior ei, el simte foarte bine acest lucru. Având această atitudine față de bărbatul cu care sunteți, riscați să rămâneți singură, el va pleca la altă femeie odată ce va apărea ocazia. Și, în general, nu este clar de ce femeile trăiesc lângă cu cei pe care îi disprețuiesc și îi consideră inferiori. Dar, din păcate, există o mulțime de astfel de relații.
3. Gelozia excesivă
Gelozia poate fi o dovadă de dragoste, dar gelozia prostească și în exces, vorbește mai mult de neîncredere în partenerul de viață sau lipsa de încredere în sine. Dacă îi faci scandal de fiecare dată când îți vin prin cap diverse scenarii legate de iubitul tău, din simplu motiv că s-a reținut la serviciu, a mers la o întâlnire cu prietenii, și-a întors capul după o femeie care e la 200 metri și pe care el nici măcar nu o văzuse, riști să rămâi singură.
Puțini sunt cei care tolerează crizele de gelozie. Bărbatul va crede că aveți traume psihologice din relațiile precedente sau că nu aveți încredere în el, și va pleca acolo unde va găsi liniște.
4. Manipularea
Fiecare bărbat trebuie să facă lucruri mărețe de dragul femeii. Dar aceasta nu înseamnă că trebuie să îi manipulați pentru a vă atinge obiectivele. Mai devreme sau mai târziu, bărbatul va înțelege acest lucru.
La baza oricărei manipulări stă slăbiciunea, și, prin natura lor, bărbații nu vor să se simtă slabi. Poate că îi manipulezi involuntar, dar acest lucru nu este o scuză.
5. Îl insulți
În comparație cu critica, insulta face mult rău tuturor. Și nu contează, îl insulți pe iubitul tău sau îi insulți prietenii. Acest lucru rămâne întotdeauna un semn de lipsă de respect, iar bărbații îl simt foarte bine. În general, respectul pentru un bărbat este foarte important. Renunțați la insulte și veți observa că certurile și scandalurile se vor transforma treptat în discuții pașnice.
Psihologii susțin că femeile care iubesc cu adevărat nu fac aceste greșeli care duc la destrămarea relațiilor. Bărbatul dorește să fie iubit și lăudat, să nu i se aducă reproșuri sau să fie învinuit de unele neajunsuri. Desigur că acțiunile și comportamentul bărbatului contează mult într-o relație. Pentru a evita neînțelegerile și ruperea relațiilor, trebuie să găsiți mereu timp pentru a discuta toate problemele ce apar și a găsi soluții.

 

Lasă un comentariu