Cum să recunoști un bărbat mămos și de ce trebuie să stai cât mai departe de el

A ne intalni cu baiatul mamei este una din cele mai mari provocari intr-o relatie. Un tip care are respect pentru mama lui e grozav. Insa, unul care ii este atat de devotat încây ajuns la vârsta adultă, nu face un pas fărăr săîi spună mamei…este mult mai mult decat respect. Daca te intalnesti cu baiatul mamei, fugi, dar fugi rapid! Iata cateva motive pentru care sa nu te aventurezi pe teritoriul lui.
1. Nu vei fi niciodata pe primul plan- cand vine vorba de mama lui, nicodata nu vei fi pe primul plan. Indiferent ce faci, mama lui va fi intotdeauna mai importanta si va avea prioritate in fata ta. Nu ai cum sa faci sa fii deasupra ei si sa treci tu pe primul loc.
2. Intotdeauna vei fi comparata cu ea-din cauza ca nu vei fi niciodata deasupra ei, intotdeauna vei fi comparata cu ea. Tot ce vei face va fi criticat si nu va fi la fel de bun ca al mamei sale. ea
3. Ea joaca un rol important in deciziile lui -mama lui va lua foarte multe decizii pentru el sau va juca un rol important in deciziile pe care le ia. Parerea ta nu va conta la fel de mult ca a mamei lui si chiar poate sa-i inhibe angajamentul fata de tine. Cine vrea un barbat care nu-si poate lua propriile decizii?
4. Se va implica in planurile si timpul vostru – mama lui se va implica in timpul vostru, pentru ca are nevoie de el, iar planurile voastre vor fi cu siguranta anulate. Oricat ar fi el de dulce cand isi ajuta mama, va deveni enervant cand va anula planurile pe care le faceti impreuna, pentru ca mama sa are nevoie de ceva nesemnificativ.
5. Mai repede te-ar pierde pe tine decat pe mama lui – daca te plangi de ceea ce se intampla, poate ar trebui sa incepi sa-ti faci bagajele, pentru ca ar prefera sa te piarda pe tine decat pe mama lui. Daca mama lui nu te place, in loc sa-i spuna ca te place el si asta e tot ce conteaza, cel mai probabil va termina relatia cu tine, pentru ca draga lui mama a spus asa.Feriti-va de baiatul mamei!
6. Nu-ti va lua apararea – Chiar daca mama lui gresete total in aceasta situatie, el nu iti va lua apararea. Ii va fi prea teama sa se ridice si sa-si infrunte mama, asa ca o va lasa sa te trateze cum vrea. Si asta este fara doar si poate inacceptabil, pentru ca ar trebui sa ia apararea cui are dreptate in aceasta situatie. Insa, pentru baiatul mamei, mama lui are intotdeauna dreptate.

 

Lasă un comentariu