Oamenii de știință confirmă că oamenii absorb energia unii de la alții

Ți s-a întâmplat vreodată să simți o vibrație când erai cu o persoană, ca și cum această persoană îți absorbe energia?
„Totul este energie” este unul dintre principalele axiome ale științei, iar ființele umane nu sunt străine transformărilor energetice.
Un studiu interesant a fost realizat la Universitatea din Bielefeld, Germania, care arată că plantele pot absorbi energia din alte plante. Olivia Bader-Lee, medic și terapeut, a urmat rezultatele acestei investigații.
Știința care studiază comportamentul energiei în lucrurile vii se numește bioenergetică. Potrivit lui Bader-Lee, corpurile noastre sunt ca bureții, absorbind energia care este în jurul nostru.
„Acesta este motivul pentru care există oameni care se simt inconfortabil, atunci când se află într-un anumit grup cu un amestec de energie și emoții”.
„Corpul uman este foarte asemănător cu o plantă care suge, absoarbe energia necesară pentru a alimenta starea emoțională și poate energiza celulele sau poate crește cantitatea de cortizol, catabolizând, alimentând celulele în funcție de nevoia emoțională. Continuă Bader-Lee.
Acesta este motivul pentru care mulți oameni își pot schimba starea de spirit, ceea ce duce la nervozitate, stres, supărat, anxietate, tristețe, dar și fericire, optimism și râs.
Bader-Lee spune că de-a lungul secolelor, omul a pierdut acea legătură cu natura, în care schimbul de energie aducea beneficii enorme umanității. În cele din urmă, spiritul este energie, iar ceea ce noi numim „supranatural” nu este nimic mai mult decât manifestarea diferitelor energii în lume.
Acest lucru era cunoscut în culturi antice de pe toate continentele, dar știința a decis să-l ignore și doar câțiva oameni de știință îndrăznesc să abordeze aceste probleme, de teama criticilor și respingerii din partea comunității științifice.

 

Lasă un comentariu