Blestemele, răul ce nu trebuie ignorat. Simptome ca esti blestemat si cum sa scapi de acest rău

Blestemele fac parte din cultura poporului nostru din cele mai vechi timpuri si in ciuda faptului ca nu multa lume crede in ele, pana si cele mai inalte fete bisericesti confirma existenta lor. Tocmai din aceasta cauza exista atatea metode de a scapa de blesteme si au fost identificate unele dintre simptomele cele mai clare care denota cand o persoana se afla sub vreun blestem.
Blestemele sunt facute de unii oameni asupra altora pentru a-i face pe acestia sa aiba diverse suferinte, fie in dragoste fie pe plan profesional, fie in sanatate.
Cele mai intalnite simptome ale blestemelor sunt:
-Stare de nervozitate si profunde dureri de cap permanente
-Somn agitat, plin de cosmaruri
-Stare de confuzie si deprimare
-Caderea rapida a parului
-Pierdera banilor, investitii proaste
-Ghinion in dragoste, lipsa unei persoane apropiate si a relatiei de cuplu pe termen lung
-Stare constanta de greata si simtirea unui nod in stomac.
-Senzatia permanenta ca aveti ghinion
-Vrei sa faci un copil si nu poti
In ciuda faptului ca exista blesteme din cele mai crunte, greu de redat si care sunt cunoscute, dupa cum chiar fetele bisericesti afirma, doar de catre cei care se ocupa de ocult, de vraji si de magie neagra, au fost create o serie de rugaciuni si cuvinte menite sa dezlege marea lor majoritate. Mai mult decat atat, exista o serie de sfaturi batranesti care pot ajuta o persoana sa se fereasca de blesteme.
-Iata unele dintre aceste sfaturi batranesti:
-Bea apa sfintita de sarbatori
-Poarta un ban de argint in buzunar
-Pune-ti sare sfintita in incaltari
-cumpără plante care te feresc de rau
-NU primi niciodata o batista! Este unul dintre cele mai utilizate articole pentru legarea cununiilor, farmece de boala, saracie si moarte. Si nici nu darui un asemenea cadou. Se spune ca batista, folosita la inmormantare aduce despartirea.
-Tine un cutit tamaiat la piciorul patului

Iata mai jos si o scurtă rugăciune pentru eliberarea de blesteme:
Indura-te Doamne, Bunule si Iubitorule de oameni, Care pentru indurarile Tale ai trimis pe Unul-Nascut Fiul Tau in lume, ca sa rupa zapisul gesealelor cel asupra noastra si sa dezlege legaturile celor legati de pacate si sa propavaduiasca celor robiti iertare, Tu Stapane, si pe robul Tau libereaza-l cu bunatatea Ta, de legatura ce este pusa asupra lui, si-i daruieste lui sa se apropie fara de pacat, in toata vremea si in tot locul, cu indraznire catre slava Ta, si cu cuget curat sa ceara de la Tine mila cea bogata. Ca milostiv si iubitor de oameni Dumnezeu esti, si Tie slava inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

 

Lasă un comentariu