Iluzia optică ce a devenit virală peste noapte! Tu ce vezi prima oară: un iepure sau o rață? Alegerea spune totul despre tine

O nouă iluzie optică a cucerit internetul. Ce vezi? O rață sau un iepure? Animalul pe care îl vezi scoate la iveală lucruri importante despre personalitatea ta, iar unele dintre ele, cu siguranță, nu ai vrea să le știe oricine.  Cam asta se va întâmpla, dacă vei face testul psiholog. Este foarte distractiv și, cu siguranță, vei vedea cât de bine te poate citi.
Uită-te rapid la imagine și spune ce vezi prima dată! Dacă ai văzut o rață, nu alege iepurele sau invers! Rămâi pe ceea ce vezi prima dată, deoarece, doar în acest fel, testul va fi realizat corect! Prima dată, imaginea a apărut pe rețelele de socializare, într-un videoclip postat de Mia Yilin, o specialistă în iluzionism.
1 Rața
Așadar, dacă, inițial, ai văzut o rață, ești o persoană cu un ego puternic, căreia îi place să aibă mereu dreptate, dar care încearcă, de fiecare dată, să fie o persoană bună. „Întotdeauna te pronunți pentru ceea ce este corect și vei menține mortalitatea în orice situație”, a dezvăluit testul.
Ești o persoană care gândește liber, care are o perspectivă diferită asupra lucrurilor și gândești așa cum puțini au curajul de a o face. Observi cu atenție tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și îți dai seama imediat când cineva minte
2. Iepure
În ceea ce privește oamenii care văd iepurele prima dată, aceștia sunt persoane care adoră să îi facă pe cei din jur să râdă. Au un simț al umorului remarcabil, iar răspunsurile pe care le dau sunt ingenioase. Mereu luminează orice cameră în care intră și mulți își doresc să petreacă timp alături de ele.
Cu toate acestea, persoanele cu pricina au tendința de a nu lua lucrurile foarte în serios, mai ales atunci când nu se simt foarte bine. „Adesea folosești umorul ca un scut pentru a te proteja de confruntarea cu traume din trecut și emoții mai întunecate, deoarece urăști să te simți vulnerabilă”, mai spune testul.
Desenul rață-iepure a fost folosit pentru prima dată de psihologul american Joseph Jastrow în 1899 pentru a sublinia că percepția nu este doar ceea ce se vede, ci rezultă și ca urmare a unei activități mentale complexe.

 

Lasă un comentariu