Simţi o puterea negativă asupra ta? Nu te poți concentra și nu-ți iese bine nimic? Îți merge totul pe dos? Părintele Argatu te învaţă ce să faci!

Simţi o puterea negativă asupra ta? Nu te poți concentra și nu-ți iese bine nimic? Îți merge totul pe dos? Părintele Argatu te învaţă ce să faci! Rugăciunea pentru izbăvirea de vrăji, blesteme și de toată lucrarea diavolească:
„Doamne Dumnezeul nostru și al tuturor puterilor dăruiește sănătate și vindecă-i pe cei bolnavi, dă-le hrană celor înfometați, haine și adăpost celor ce nu au, libertate celor ce sunt lipsiți de ea, iertare de păcate tuturor. Dă Doamne liniște și pace în lume și ne iartă pe noi păcătoșii.
Luminează-le mințile Doamne, la toți mai-marii vremii care vor să distrugă întreaga omenire, pentru ca să rămână ei stăpânii acestui Sfânt pământ al Tău Doamne!
Intăreste-ne în dreapta Ta credintă, alungă de la noi pe toți vrăjmașii, cei văzuți și nevăzuți. Dăruiește-mi și mie Doamne, tot ceea ce Tu crezi că-mi este de folos, fie Doamne, așa cum voiești Tu și nu după voia mea.
Binecuvântat fie Numele Tău Cel Sfânt în vecii vecilor. Amin
Doamne, noi ne rugăm pentru cei care nu au timp să se roage, pentru cei care nu au credintă, pentru cei ce nu au nădejde în Dumnezeu. Ne mai rugâm pentru săraci și pentru cei, pentru care nimeni nu se mai roagă. Și mai pomenește Doamne și pe cei adormiți pe care nimeni nu-i pomenește. Amin
( Preot Ilarion Argatu 1913 – 1999)

 

Lasă un comentariu