Cum se utilizează Codul Divin 369 al lui Nikola Tesla pentru a ne îndeplini dorințele

Să vorbim despre cum să manifestați orice doriți în 17 secunde și să folosiți codurile divine secrete Nikola Tesla 3, 6 și 9.
Potrivit lui Nikola Tesla, numerele trei (3), șase (6) și nouă (9) sunt numere divine. Aceste numere sunt codate în sistemul nostru de numere și reflectă calitatea divinului.
Am căutat o modalitate de a folosi cu adevărat aceste numere În tehnica mea de manifestare de zi cu zi. Acum câteva luni am fost inspirat să creez această metodă. O numesc metoda Tesla Code 369.
Am combinat puterea de 3,6,9 cu regula lui Avraam de 17 secunde. Potrivit lui Abraham, dacă vă concentrați pe un gând timp de 17 secunde, acel gând începe să atragă alte gânduri și alte forme de energie pentru a face aceste gânduri mai mari. Amintiți-vă, când țineți un gând timp de 17 secunde, acel gând va căpăta impuls. De fapt aici nu trebuie să facem ceva pentru exact 17 secunde. Nu aveți nevoie de un cronometru, dar asigurați-vă că gândul dvs. va dura mai mult de 17 secunde. Așadar, ceea ce fac este să elaborez o declarație și atunci când scriu această afirmație, această afirmație ar trebui să dureze mai mult de 17 secunde.
De exemplu, dacă obiectivul dvs. este să vă manifestați un loc de muncă de vis. În loc să spui „Vreau să manifest o meserie de vis”, ceea ce vrei să faci este să spui „mulțumesc” – Amintiți-vă, începeți întotdeauna cu recunoștință. „Vă mulțumesc pentru această muncă uimitoare care aduce satisfacție, bucurie, libertate financiară și dragoste și oameni uimitori în viața mea.”
Când scrieți o afirmație de genul acesta, nu uitați că am menționat o mulțime de state sentimente, nu? cum ar fi bucuria, oamenii uimitori, libertatea financiară, orice puteți asocia cu acest loc de muncă de vis. Este crucial. Când o scrieți, scrierea va dura mai mult de 17 secunde.
1. În fiecare dimineață, când te trezești, vei scrie de trei ori. Și când scrii, asigură-te că te concentrezi asupra sentimentului. Când scrieți, imaginați-vă, vizualizați-vă că sunteți în meseria dvs. de vis, în relația de vis. Orice vă manifestați, trebuie să vă aflați în acel loc. Scrie de 3 ori.
Acum folosim codul secret trei. Folosim trei pentru a iniția această magie de 17 secunde.
2. La prânz din nou, voi scrie această afirmație de șase ori. Când scrii de data asta, vei simți că energia va fi diferită, deoarece ai inițiat deja energia dimineața. Poate crezi că atunci când activezi o dorință și îi dai drumul, dorința nu mai există. S-ar putea să credeți că numai atunci când vă concentrați în mod conștient asupra acestuia, se manifestă. Asta este departe de adevăr. Este foarte important să intrați în locul sentimentului, pozitivul fiind esența, sentimentul locului și apoi ieșiți și lăsați-vă complet.
3. Seara, o să scrii din nou de nouă ori. De data asta vrei să intri în locul sentimentului și apoi să ieși. De preferat, faceți acest lucru chiar înainte de culcare. Astfel poți intra în starea ta de vis, mergând în starea de somn cu sentimentul pozitiv pe care l-ai generat. Dacă doriți, luați un caiet și folosiți acest caiet pentru această practică.
Așa că dimineața, îți inițiezi manifestarea cu codul secret trei și cândva în timpul zilei îți amplifici manifestarea folosind șase și înainte de culcare noaptea, îți completezi manifestarea folosind codul secret Nouă. Trei, șase și nouă vor fi încorporate în energia voastră de manifestare. Aceasta vă va amplifica puterea în a vă manifesta viața de vis și va face ca orice doriți să manifestați să vă vină mult mai repede, mult mai eficient, mult mai mult în aliniere cu ritmul universului. .
Dacă ați putea face 33 de zile, ceea ce se ridică la șase sau 45 de zile, ceea ce se adaugă la nouă, veți vedea viața voastră transformându-se.

 

Lasă un comentariu