Oamenii de știință au descoperit că sufletul nu moare ci se întoarce direct în univers

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă cu sufletul tău după moarte? Ești intrigat de întrebarea vieții de apoi?
În cel mai recent studiu publicat în revista Resuscitation, oamenii de știință au găsit dovezi concrete ale vieții după moarte.
Cercetarea a fost efectuată pe o perioadă de patru ani și a implicat peste 2000 de pacienți care au suferit de stop cardiac. Potrivit cercetării, aproape 40 la sută dintre pacienți au descris un anumit tip de conștientizare corporală a momentului în care erau considerați morți clinic, după ce au supraviețuit resuscitarii.
39% dintre supraviețuitori (din 140) au declarat că au sentimentul de liniște și de încetinire a timpului. Unii și-au amintit că au văzut o lumină galbenă strălucitoare sau un fulger brusc.
Un bărbat de 57 de ani a trăit cel mai ciudat fenomen, a fost declarat mort timp de 3 minute, dar la trezire a spus că și-a părăsit corpul complet și a putut să vadă clar lucrurile care se întâmplă în cameră. Mai târziu, a putut să povestească cu exactitate despre toate acțiunile asistentelor și sunetul mașinilor.
Editorul-șef al revistei Resuscitation, Dr. Jerry Nolan a comentat despre studiu că „Dr. Parnia și echipa sa au făcut o treabă lăudabilă în realizarea acestui studiu, care va deschide porțile unor cercetări mai ample în domeniul vieții de apoi. ”
Cercetarea a fost realizată de profesorii și studenții Universității din Southampton, Regatul Unit. A fost cel mai mare studiu realizat vreodată despre experiențele din apropierea morții și din afara corpului.
Constatarea majoră a studiului a fost că un anumit nivel de conștientizare poate continua chiar și după ce creierul a încetat complet să funcționeze.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

Lasă un comentariu