Persoanele cu aceste 3 trăsături de personalitate sunt cele mai fermecătoare și atrăgătoare

Arta atracției cuprinde mult mai mult decât cea romantică, sexuală sau fizică. Farmecul, personalitatea și atitudinea ta pot cuceri oamenii în afaceri, la întâlniri și atunci când formează noi prietenii.
Cu alte cuvinte, capacitatea ta de a atrage și de a implica oamenii se infiltrează în fiecare colț al vieții tale – de la superficial la spiritual. Inutil să spunem că eram curioși despre obiceiurile și trăsăturile de personalitate cele mai universale atractive, la fel cum eram despre trăsăturile cele mai universal neatractive.
1. O ATITUDINE POZITIVĂ
Deloc surprinzător, cei care proiectează o atitudine și o perspectivă pozitivă asupra vieții reușesc să atragă oamenii din jurul lor. Nu numai că oamenii mai optimiști tind să trăiască mai mult, dar au și mai mult succes profesional, mai sănătoși din punct de vedere mental și fizic și mai atractivi din punct de vedere social. În mod similar, oamenii care practică bunătatea sunt, de asemenea, percepuți ca fiind mai atractivi. Cea mai bună parte? De fapt, te poți antrena să fii un gânditor natural pozitiv.
2. EXTROVERSIUNE ECHILIBRATA
În timp ce un studiu a legat de fapt extraversia de atractivitatea fizică, extrovertiții au pur și simplu „rețele sociale mari, o istorie de relații bune, o înclinație de a explora oportunități și fericirea dispozițională”, scrie psihologul Adrian Furnham, Ph.D., pentru Psychology Today. În plus, extrovertiții au mai multe șanse să aibă mai mulți parteneri sexuali, descendenți și „succes de împerechere” general. Nu subestima niciodată puterea unei inimi deschise și a unui zâmbet prietenos.
3. ÎNCREDERE
În frunte cu aproape fiecare listă de calități atractive pe care să le cauți la un partener, încrederea are o modalitate de a-i liniști pe ceilalți, în timp ce îți ridică statutul social. De fapt, atât bărbații, cât și femeile consideră încrederea ca fiind o trăsătură de personalitate foarte atractivă a unui potențial partener, conform unui studiu din 2002 de la Universitatea de Stat din Arizona. Având în vedere că oamenii încrezători sunt mai autentici, mai siguri de sine și mai magnetici din punct de vedere social, nu putem spune că suntem surprinși.
Ce trăsături universal atractive ați adăuga la această listă? Împărtășiți-vă gândurile mai jos!
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi

Lasă un comentariu