Glanda pineală sau „al treilea ochi”. Unul dintre cele mai mari secrete care ne-au fost ascunse

Glanda pineală este unul dintre cele mai mari secrete care ne-au fost ascunse. SECRETUL nu este că glanda există, secretul este FUNCȚIA sa.
Glanda pineală este organul prin care VISĂM, care odată activat, prin ea creste intensitatea și calitatea INTUIȚIEI, crește capacitatea de a observa prezentul și de a vedea în perspectivă, eliberându-ne de temeri și frici.
La nivel energetic este și organul care ne conectează la alte dimensiuni, ne permite să facem călătorii astrale și să dezvoltăm abilități psihice precum clarviziunea sau telepatia și chiar posibilitatea călătoriei în timp.
Nu este dificil să știi de ce este un secret, răspunsul ni l-au ascuns de secole.
De ce ni l-au ascuns? În realitate, conexiunea divină se află ÎN FIECARE dintre noi.
Glanda pineală are mai multe semnificații:
-Pentru religia catolică, înseamnă puterea lui Dumnezeu; pentru masonerie – viziunea ciclopilor;
-în tradiția egipteană este cunoscut ca ochiul lui Horus; de asemenea, în geometria sacră putem vedea că ochiul lui Horus corespunde exact cu toate structurile creierului, iar în lumea asiatică e cunoscută ca al treilea ochi sau centrul clarviziunii. și intuiției.
-În terminologia inițiatică este cunoscută sub numele de „ușa paradisului”; filozoful francez Descartes, a spus că glanda pineală este ceea ce leagă corpul de suflet sau îl conține. El l-a definit drept „Scaunul sufletului” .
Hormonul melatonină produs de glanda pineală, a cărui deficiență cauzează insomnie și depresie, este prezentă în unele alimente precum ovăz, porumb, roșii, cartofi, nuci, orez și cireșe.
În templele antice ale sumerienilor, babilonienilor și chiar în Vatican au existat monumente care au formă de ananas sau pin- închinate glandei pineale, iar pe pereții piramidelor se află hieroglife cu aceste simboluri.
Glanda pineală secretă o substanță numită DMT (dimetiltriptamină), cunoscută și sub denumirea de moleculă spirituală, este eliberată în faza mișcării rapide a ochilor atunci când visăm, fiind responsabilă de vizualizarea imaginilor în vise.
Când nu există lumină, glanda pineală produce melatonină și serotonină.
Este legată de reglarea ciclului de veghe și somn și servește pentru contracarea efectelor sindromului de diferență de fus orar.
DMT este atât de puternic încât poate duce conștiința omului prin călătoria în timp și alte dimensiuni.
În starea imediată de dinainte de moarte se produce o cantitate mare de DMT, motiv pentru care i se atribuie capacitatea de intrare a conștiinței în dimensiuni superioare.
– Realizează stări mistice sau interdimensionale, este cel mai puternic halucinogen sau entenogen găsit în natură, la toate plantele și animalele (în concentrație mai mare sau mai mică), având efecte profunde asupra conștiinței.
– De asemenea, face posibilă călătoria în subconștientul nostru și accesarea înregistrărilor noastre akashice, facând astfel ca fiecare experiență să fie unică și personală.
– De asemenea, se spune că pe lângă reglarea aspectelor asociate zi-noapte, precum temperatura corpului și a anotimpurilor (cum ar fi ciclurile hormonale legate de reproducere), melatonina este un puternic antioxidant, care protejează celulele împotriva pagubelor cauzate prin radicalii liberi, inhibă sinteza ADN-ului în anumite celule tumorale și moartea celulelor (apoptoza) din timus, glanda responsabilă de apărare.
– Nivelurile lor de producție ar scădea odată cu vârsta.
Prin urmare, ar avea PROPRIETĂȚI ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE și ANTI-CANCER.

 

 

 

 

 

 

Civilizațiile antice știau de existența glandei pineale și îi cunoșteau importanța deosebită. Astăzi se vorbește puțin despre glanda pineală și motivele pentru care oamenii din vechime îi venerau importanța. Glanda pineală sau epifiza, cunoscută și ca „al treilea ochi”, este o formațiune de formă conică din creier, responsabilă pentru secreția de melatonină și cu rol fundamental în reglarea somnului și a stării de veghe.
Localizată în centrul creierului, glanda pineală ocupă un spațiu foarte mic între cele două emisfere. În urmă cu mii de ani, egiptenii și alte civilizații avansate îi cunoșteau importanța crucială. Astăzi, însă, informația disponibilă publicului larg fost curățată de orice urmă de esoterism, iar epifiza este văzută ca un simplu „motoraș” biologic, ca oricare altă parte a corpului. Rolul său covârșitor pentru eforturile fiecărui individ de atingere a potențialului maxim este astăzi aproape necunoscut și foarte puțin studiat.
Glanda pineală a fost văzută mult timp drept portalul care face legătura între lumile fizică și spirituală, cele două planuri în care trăim concomitent cu toții.
Când este activată glanda pineală, omul are acces la o stare de beatitudine și iluminare și își conștientizează potențialul de a pune în practică orice produs al minții sale. Tehnicile de activare a glandei pineale includ yoga și meditația.
Este important de ştiut că decalcifierea glandei pienale nu este doar pentru persoanele care vor să-şi îmbunătăţească vederea celui de-al treilea ochi şi să poată primi informaţii din lumea spirituală cu şi pentru cei care, pur şi simplu, doresc să aibă grijă de corpul lor.
Glanda pineală, sau epifiza, este un mic organ aşezat aproape în centrul creierului. Este influenţată de lumină şi are legătură cu ciclul zi-noapte, cu somnul şi cu dezvoltarea sexuală.
Iată câteva dintre funcţiile acestei glande misterioase.
– Secretă melatonină, hormonul somnului.
– Reglează funcţiile endocrine.
– Converteşte semnalele sistemului nervos în semnale endocrine.
– Determină sentimentul de somn.
– Influenţează dezvoltarea sexuală.
Iată câteva lucruri care pot ajuta la decalcifierea şi detoxifierea glandei pineale.
– Evită fluorul. Fluorul este toxic pentru organismul uman.
– Consumă multe fructe şi legume în special produse bio.
– Renunţă la alimentele procesate.
– Menţine-ţi gândurile şi acţiunile pozitive.
– Plantele medicinale precum pelinul, lucerna, pătrunjelul, centela asiatică (gotu kola) au proprietăţi incredibile de decalcifiere a glandei pineale.
– Meditează în fiecare zi.
– Bea apă alcalină sau apă distilată îmbogăţită cu minerale.
– Evită, pe cât posibil, consumul de carne şi mai ales junk food-ul.

 

Lasă un comentariu