Alegeți un simbol al îngerilor și veți afla mesajul lor spiritual pentru voi

Alegeți un simbol al îngerilor pentru a vă dezvălui mesajul spiritual ce vor să vi-l transmită
1.Theth — Durere
Când există îndoială și anxietate în viața ta, amintește-ți că gândurile tale negative sunt sub controlul tău. Adesea apar vremuri dificile când facem de fapt un mare progres spiritual. Suntem testați în mod constant și devenim mai puternici.  Amintiți-vă, demonii se dizolvă în fața râsului.
2. El — Rugăciunea
Permiteți-vă să vă predați Spiritului Divin care susține întreaga Creație. Oferă-ți propria iubire înapoi sursei, astfel încât propriile tale gânduri să se îndrepte către toate celelalte creaturi. Înțelegeți puterea dorinței pure, dată în smerenie. Sunteți parte din Planul Divin și rugăciunile voastre ar trebui să fie: „eu cred”.
3. Beth – Darul
Vi se oferă o porție de înviorare divină. Acesta este un dar de sănătate și putere. Potirul Iubirii Divine vă vindecă Sufletul și corpul și vă este disponibil în orice moment. Chiar și în vremuri de întuneric există o Lumină care așteaptă să vă arate calea. Puteți revendica aceste daruri de Iubire și Lumină ori de câte ori meditați și vă va împrospăta pe tot parcursul zilei.
4 Gimel — Încântare
Încântarea vine cu ușurință în viața ta și te ridică atunci când te simți obosit. Fă-ți timp pentru a fi jucăuș și pentru a recunoaște că a fi în viață este minunat. Aveți încredere în procesul vieții și permiteți-i să vă aducă lucruri bune. Când îți exprimi Încântarea în lumea noastră minunată, aduci mai multă bucurie și fericire în viața ta și a celorlalți.
5. Ain – Arca
Oferă-ți oportunități de liniște și odihnă. Există un spațiu liniștit în inima ta și trebuie să mergi acolo, în mod regulat – nu să întrebi sau să cauți răspunsuri, ci doar să fii. S-ar putea să descoperiți că există un loc fizic – o capelă sau o cameră de meditație – unde puteți sta în liniște. Nu aștepta cu nicio așteptare, ci doar permite luminii Divinului să se deschidă în inima ta, ca o floare.
6. Mem — Perfecțiunea
Cand ajungi intr-un moment special, cand totul se simte perfect, nu incerca sa ingheti momentul sau vei bloca fluxul care te duce catre lucruri mai mari. Nu putem spune că este perfect pentru că totul în Univers este exact cum ar trebui să fie…Lasă totul să FIE și vei realiza că totul are propria sa perfecțiune.
7. Samech – Creativitate
Dacă vrei să creezi lucruri noi în viața ta, fii jucăuș  în acțiunile tale. Concentrează-te pe obiectivele tale, dar nu te agita prea tare; permite energiei creatoare universale să te sprijine. Recunoașteți procesul creativ. În timpul perioadei de creștere, trebuie să vă hrăniți noile posibilități, dar să fiți întotdeauna flexibil, permițând lucrurilor să se dezvolte în mod natural.
8. Cheth – Templul
Există un loc sacru în interiorul fiecăruia dintre noi, unde suntem în siguranță și unde putem comunica direct cu Divinul. Petrece timp în propriul tău templu interior și onorează acest loc în imaginația ta. Vizitați-vă templul în fiecare zi, vizualizați aducând flori și aprinzând lumânări. Păstrează ceva timp sfânt, mai ales o dată pe săptămână, și onorează spațiul sacru din interior.
9. Samach – Înțelepciunea
Ai toată înțelepciunea de care ai nevoie pentru a trăi o viață împlinită. Înțelepciunea ta este moștenirea ta – ești un copil al Divinului. Această înțelepciune este în propria ta inimă și poți oricând să apelezi la ea. Dacă asculți această înțelepciune, vei face întotdeauna alegeri adevărate și vei trăi în armonie cu propria ta cale aleasă. Greșești doar când uiți să-ți asculți inima.
10. Călugărița – Trecutul
Recunoaște trecutul ca o piatră de temelie în drumul tău către prezent. Evitati să priviți prea mult în urmă, fie la lucruri bune, fie la lucruri rele. Nu lăsa vinovăția ta pentru lucrurile trecute să te rețină. Trebuie să învățăm din greșelile noastre, dar nu ar trebui să ne invinovătim niciodată; trebuie să recunoaștem că nimeni nu face niciun progres spiritual fără să greșească.
11. Zade — Pustnicul
Fă-ți timp să te retragi din lumea de zi cu zi și să examinezi totul în viața ta. Luați în considerare cu înțelepciune cum se dezvoltă viața voastră și cât de aproape sau de departe este acesta de idealul vostru. Ascultă răspunsurile inimii tale. Identifică ceea ce este cel mai important pentru tine și creează un plan pentru a-ți îmbunătăți angajamentul față de idealurile și obiectivele tale.
12. Kuff – Sărbătoare
Găsește modalități de a sărbători orice și totul în viața ta. Nu așteptați o zi de naștere sau o nuntă; sărbătorește atât lucruri mici, cât și evenimente mari. Invită-ți prietenii la o petrecere fără motiv. Faceți o prăjitură magică sau o budincă și chemați-vă vecinul chiar dacă nu e sărbătoare. Decorează-ți camera cu lucruri interesante, frumoase sau distractive. Îmbrăcați-vă în ceva uimitor.
13. Pesh – Întoarcerea
Timpul pentru relaxare. Luați în considerare cele mai bune lucruri de până acum și mulțumiți. Felicitează-te pentru realizările tale, pentru curajul tău și perseverență. Relaxează-te cu un film bun sau fă o baie lungă și liniștitoare. Ai grijă de tine. Există un sentiment de siguranță și certitudine aici. Următoarea etapă a călătoriei este înainte, dar știi în inima ta că totul va fi bine.
14. Pe — Stabilitate
Acesta este un moment pentru a evalua structurile de bază pe care se construiește viața ta. Îndepărtează orice din viața ta care nu este sănătos. Pune un cadru pe care să poți construi pentru viitor. Trebuie să examinezi modul în care îți folosești timpul și principiile pe care îți bazezi deciziile în viață, apoi poți crea un viitor puternic.
15. Schin – Speranță
Chiar și într-un timp întunecat suntem capabili să aprindem o lumânare. Din cel mai mic germen de speranță poate crește o mare rază de bucurie divină. Dacă lucrurile au fost grele, s-ar putea să fii surprins de o sclipire de lumină Atunci îți vei da seama că îngerii sunt peste tot, tot timpul, chiar și atunci când nu-i vezi. Deschide-ți ferestrele interioare și permite îngerilor să intre în viața ta.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

 

Lasă un comentariu