Cum să îţi vindeci singur/ă cele mai cumplite boli! Specialiştii au descoperit secretul

Corpul uman s-a născut pentru a se vindeca. De la celule regenerabile până la vindecarea emoțională, organismul se poate autovindeca în mai multe moduri. Puteți învăța să vă îmbunătățiți abilitățile înnăscute de auto-vindecare învățând să vă canalizați energia corpului.
Auto-vindecarea nu este atât de complexă pe cât crezi. Canalizarea energiei corpului tău este simplă și rapidă. Cu ajutorul profesioniștilor puteți începe să vă autovindeci corpul și mintea în doar 10 minute!
Timp de secole, modelele medicale orientale antice s-au concentrat pe energie. Asta pentru că corpurile umane se pot autovindeca. Puteți observa capacitatea corpului dumneavoastră de a se repara pe măsură ce vă recuperați după o rană sau o rană. Auto-vindecarea nu este deloc dificilă. Încercați să canalizați energia corpului și folosiți-vă gândurile și sentimentele pentru a vă modifica frecvența energetică. Este ca și cum ai schimba canalele de la un canal de știri pesimist la serialul tău de comedie preferat și te simți confortabil cu acea schimbare.
Citiți mai departe și petreceți următoarele 5 minute pentru a vă exersa. Iată 5 pași simpli pentru a-ți auto-vindeca corpul și mintea.
1. Stai confortabil și fii atent la respirația ta
Nu este nevoie să vă ajustați tiparul de respirație – doar acordați o atenție deosebită fluxului – inspirați, expirați, inspirați, expirați. Nicio decizie, nicio schimbare – doar observați. Acest lucru este făcut pentru a te face să simți că trăiești în „prezent” și pentru a evita orice gânduri uluitoare să intervină în mintea ta în următoarele câteva momente.
2. Ține-ți mâna (Palmele împreună) în fața ta și freacă-le rapid timp de 30-60 de secunde
Lasă-ți mâinile să se încălzească din cauza frecării și încearcă să simți căldura. Pune-ți un zâmbet subțire pe față în timp ce îți freci mâinile și profită la maximum de acest timp despre tine. Zâmbetul în sine este liniștitor și îți poate schimba starea de spirit în câteva secunde.
3. Ține-ți mâinile la 6-8 centimetri distanță unul de celălalt, față în față și simțiți fluxul de energie
Această energie a fost mereu acolo. Tot ce avea nevoie era chiar informarea asupra intenției tale și trezirea conștiinței tale. Simți această energie, canalizându-se în interiorul tău. Ține minte: asta face parte din tine. Rămâneți pozitiv – nu vă simțiți fantastic?
4. Închide ochii. Vezi dacă poți transfera energie în corpul tău
Nu există „modul greșit” de a face asta. Puteți încerca să vă treziți energia corpului cu intenția de a vă simți și de a vă vindeca corpul și mintea.
Vezi dacă poți transfera energia printr-o parte a corpului tău. Puteți experimenta tensiune sau boală în timp ce faceți acest lucru. Țineți-l acolo – înțelegând că îi oferi corpului tău dragoste și „energie de vindecare”. Când simțiți că pierdeți contactul cu simțirea energiei, frecați-vă mâinile din nou.
5. Continuați să lucrați cu acest val de energie
Trimite energie în diferite părți ale corpului tău. Observați cum se simte intrând în diferite părți.
Această energie va întări acele părți care în mod normal aduc durere – simțiți-vă recunoscător pentru realizarea în sfârșit a acestei abilități înnăscute. Simțiți puterea calmantă a părților corpului. Salutați-vă corpul pentru trezirea la această conștiință și vindecare. Lucrul cu acest flux de energie pentru doar 10 minute va aduce un sentiment de bucurie și pace pe care ați fi crezut-o imposibil cu doar câteva minute înainte.

Acum întreabă-te, cum te-ai simțit? Când vei simți pentru prima dată această energie, vei fi uimit de faptul că această energie a fost prezentă în corpul tău tot timpul, dar tu habar nu aveai despre ea.

În doar 10 minute, îți poți modifica fluxul și starea de energie. Îți vei vindeca corpul, mintea și spiritul.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori.

Lasă un comentariu