7 lucruri pe care Dumnezeu vrea să ți le amintești când viața devine grea

Când viața devine grea, uneori uităm că Dumnezeu este chiar acolo, ascultându-ne și răspunzând nevoilor noastre.
Când ai nevoie, Dumnezeu știe, când îi ceri, Dumnezeu te ascultă și când crezi, Dumnezeu lucrează. Când viața devine grea, ai încredere că Dumnezeu este de partea ta și că El are un plan mai mare pentru tine decât ai tu pentru tine. El nu te va părăsi sau părăsi niciodată.
Iată șapte lucruri pe care Dumnezeu vrea să-ți amintești atunci când viața devine grea. Amintește-ți aceste lucruri atunci când te simți pierdut și singur, pentru că El știe exact unde ești și are un plan bun pentru viața ta.
1. Vremurile grele ne dau putere
Fiecare situație dificilă cu care te confrunți, fie ea mare sau mică, te pregătește să fii mai puternic. Dumnezeu va folosi încercările tale pentru a produce credință și putere mai mare dacă Îi permiteți. Durerea ta are un scop, chiar și atunci când nu înțelegi de ce în acest moment.
2. El te iubeste
Dumnezeu te iubește enorm. Când viața devine grea, este important să-ți amintești că Dumnezeu te iubește – indiferent de câte greșeli faci sau de câte ori ești supărat pe El. Dumnezeu nu ne iubește din motive superficiale, pământești. Dumnezeu te iubește pentru tine.
3. Miracolele se întâmplă
Când te afli într-o situație foarte grea, Dumnezeu vrea să-ți amintești că minunile se întâmplă. Dumnezeu face minuni să se întâmple. Aceste miracole nu vor fi întotdeauna mari. Uneori, sunt mici. El îți aduce mici minuni ca să poți crede în cele mai mari. Uita-te in jurul tau. Când vei căuta micile minuni, vei vedea că sunt peste tot.
4. Dumnezeu are un plan perfect pentru viața ta
Dumnezeu are un plan perfect pentru tine. Uneori pare că planurile Lui sunt întotdeauna diferite de planurile noastre, dar planurile Lui sunt întotdeauna perfecte. El nu le face niciodată pe toate deodată, doar pas cu pas pentru că El vrea să ne învețe să umblăm prin credință, nu prin vedere. Este important să avem răbdare și să avem încredere în timpul Lui.
5. El nu te va părăsi niciodată
Dumnezeu este mereu prezent în viața ta, chiar și în orele tale singuratice și întrerupte. Este important să rămâneți fidel și să nu vă pierdeți speranța.
6. El ascultă
Chiar și atunci când te îndoiești că Dumnezeu te ascultă, El demonstrează întotdeauna că El este. El nu are un cadran pe care să-l întoarcă în sus și în jos atunci când simte că nu se acordă. Uneori, trebuie să reduceți volumul lumii pentru a auzi vocea lui Dumnezeu. Când viața devine grea, permiteți vocii Lui să vorbească peste fricile voastre.
7. El te va vindeca
Chiar și în vremuri de difi cultate și incertitudine, Dumnezeu vreasă știm că El este prezent și capabil să ne facă din nou întregi. Partea frumoasă este că atunci când Dumnezeu vindecă și restaurează, viețile noastre sunt transformate. Încrede-te în puterea Lui.
deprimat-omul-gândire

 

Lasă un comentariu