9 semne că ești un spirit bun

Ești o ființă spirituală? Magia este reală și este peste tot în jurul nostru, dar ce înseamnă să fii spirit? Cum poți să spui? Care sunt semnele unui spirit? Ei bine, s-ar putea să nu aibă nasuri cârlige, fețe verzi și negi, nici măcar spiritele întunecate, dar cred în magie! Tudorbeth împărtășește 11 semne că ești un spirit alb…
Spiritele sunt bune și sunt adesea confundate cu îngeri pământești. Deși există o diferență crucială între ele, spiritele au o legătură profundă cu natura, în timp ce îngerii sunt ființe ale aerului. Și în timp ce îngerii sunt mediatori între cer și Pământ, spiritele sunt ființe ale Pământului și sunt mediatoare între oameni și ființe elementare. Cu toate acestea, ambele servesc binelui mai mare în tot ceea ce fac. Citiți mai departe pentru a vedea cele 11 semne ale unui spirit:
1. Ai adesea vise profetice
Ai vise care devin realitate? Visele tale sunt adesea apocaliptice sau întâlnești persoane dragi care au murit? De asemenea, puteți visa la forme – în special o stea cu cinci colțuri sau un triunghi. Aceste forme pot apărea în natură în timpul viselor noastre, cum ar fi cinci petale pe o floare sau o frunză în formă de triunghi. Un cerc este, de asemenea, un simbol al spiritului, deoarece înseamnă întregul lumii și eternitatea.
2. Puteți înțelege cu ușurință o atmosferă încărcate
Intri într-o cameră de oameni și știi imediat dacă a existat o ceartă? Poți simți dacă o cameră plină de oameni sunt prieteni sau dușmani? Mai mult, poți simți dacă ceva nu este în regulă? Multe spirite sunt foarte clarsimțitoare, ceea ce înseamnă toate sentimentele, toate simțirile. Spiritele simt toate că suntem pământești și oameni. Prin urmare, simțim toate emoțiile pe care le au oamenii.
3. Preferi să fii în aer liber
Vrei să fii în aer liber, indiferent de vreme? De asemenea, v-ar putea dori să fiți în aer liber la diferite ore ale zilei și ale nopții. De fapt, s-ar putea chiar să simți că învii noaptea. Vei iubi mirosul de iarbă după ce a fost tăiată sau mirosul de ploaie de vară. S-ar putea chiar să simți mirosul zăpezii care vine iarna, deoarece spiritele sunt copiii naturii.
4. Ești un suflet sensibil
Poți simți durerea sau disconfortul altuia? Oamenii s-ar putea să-ți vorbească și să-ți dorească sfatul sau să dorească să-ți facă încredere în problemele lor. Oamenii se simt în largul tău cu tine datorită naturii tale grijulii și sensibile. În trecut, multe spirite, în special spirite albe, au acționat ca consilieri locali. Oamenii ne-au căutat ajutorul pentru tot felul de probleme și preocupări.
5. Simți o atracție față de un anumit animal
Gândește-te înapoi la copilăria ta, a existat vreun animal, pasăre sau insectă care este mereu cu tine sau te-a găsit oriunde ai fost chiar și în vacanță? Ar putea fi orice, de la un păianjen la o pisică sau o cioară. S-ar putea chiar ca câinii vagabonzi să pară să te urmeze. Aceste animale te caută pentru că sunt ceea ce numim familiari, un animal, o pasăre sau o insectă care este însoțitorul tău. Acești familiari sunt darurile tale de la spirit pentru a te păzi și a avea grijă de tine.
6. Îți place să faci remedii naturiste acasă
Îți place să petreci timp creând cure și remedii pe bază de plante de casă? Esti fascinat de homeopatie? Poate folosești lavandă pentru a te ajuta să dormi sau ceai de mentă pentru a-ți calma și răcori stomacul. Spiritele erau vindecători și farmacisti renumiți. Eram moașe și îngrijitori cu mult înainte de a exista medici.
7. Copiii și animalele sunt atrase în mod natural de tine
Consideri că copiii și animalele preferă să fie în preajma ta în locul propriilor părinți și al altora? Motivul pentru care copiii și animalele sunt atrase de tine este că pot simți magia și mirarea din tine. De asemenea, îi faci să se simtă în siguranță și știu că pot avea încredere în tine.
8. Te interesează Universul și sistemul solar
S-ar putea să vă placă să vizionați documentare despre Univers și despre toate planetele diferite. S-ar putea să știi în mod intrinsec că există mai multă viață în spațiu, dar știi și că suntem cu toții conectați. Că toate căile și mișcările planetelor ne afectează aici pe planeta pământ. S-ar putea să fiți interesat de zodiac și astrologie.
9. Crezi în binele mai mare
Faci totul cu bunătate în inimă. Încerci tot ce poți. De asemenea, credeți în magie și în tot ceea ce înseamnă aceasta, inclusiv în posibilitatea zânelor și a altor elementali ai pământului. S-ar putea să crezi și în fantome. Cu toate acestea, în toate convingerile tale, crezi în binele mai mare.

Lasă un comentariu