Cea mai ranchiunoasă zodie. Nu te uită si nu te iartă ușor

Unele persoane nu pot uita niciodată dacă le-ai greșit cu ceva. Unele persoane nu pot uita niciodată dacă le-ai greșit cu ceva. Aici este vorba de caracter, iar uneori au și astrele o influență. Căci anumite zodii sunt ranchiunoase.
Nu e ușor să porți pică cuiva. Îți antrenează memoria și îți consumă energia. Cu toate acestea, există anumite persoane pentru care iertarea și uitarea nu există. Sau, în cel mai bun caz, există doar iertarea. Însă acești oameni nu realizează cât timp prețios le consumă ranchiuna. În loc să se ocupe de persoana lor, stau și numără greșelile altora. Cu siguranță toți cunoaștem astfel de oameni.
1. Berbecul
Primul pe lista ranchiunoșilor este… Berbecul Primul semn al zodiacului are o memorie… de elefant. Nu te lăsa înșelat de aparențe
Semn de foc, se aprinde repede și aproape că nu se stinge niciodată. Potrivit astrologilor americani, Berbecul este temperamental, adoră să fie în centrul atenției și este, de cele mai multe ori, neiertător. E bine să fii precaut dacă ai supărat un Berbec și el încă te tratează frumos. Legenda spune că… pregătește ceva, o mică răzbunare. Acest semn zodiacal obișnuiește să poarte pică mult timp celor care greșesc față de el.
2. Scorpionul
Mergi în vârful degetelor și cu mănuși, dacă nu vrei să superi un Scorpion
Mergi în vârful degetelor și cu mănuși, dacă nu vrei să superi un Scorpion
Să te ferească cel de Sus de mânia Scorpionului! Otrava sa letală se manifestă plenar în cazul nativilor. Ai greșit în fața unui Scorpion, ești mâncat. Este Regele neîncoronat al răzbunării și al ranchiunii. Nu poți fi atât de naiv să te gândești vreodată că dacă încă îți mai zâmbește, te-a iertat.
3. Capricornul
Semnul de Pământ care așteaptă respect, nu critici
Fii conștient, odată ce ai greșit în fața unui Capricorn, nu vei ieși niciodată de pe lista lui de persoane indezirabile. Doar că e mult mai pașnic decât Scorpionul, te ține minte și ripostează doar dacă-l ataci iarăși. Dacă vrei să enervezi la culme un Capricorn, critică-l în fața șefului. Sau spune-i că a greșit în sfera profesională. Capricornul este un semn orientat spre succes și perfecțiune. Este dureros să audă critici. Dacă-l faci de râs, vei fi pe lista sa ”ranchiunoasă” toată viața.

Lasă un comentariu