Ceea ce primim este ceea ce cerem. Cum răspunde universul rugăciunilor noastre

Universul răspunde mereu rugăciunilor noastre, ne dă mereu ceea ce ne dorim… dacă cerem. Aceasta înseamnă că ceea ce primim este ceea ce cerem, iar această lege nu are excepții.
Așa că de cele mai multe ori credem că ceea ce obținem nu este ceea ce ne dorim sau ceea ce am cerut și pentru aceasta există două motive posibile:
Universul răspunde mereu rugăciunilor noastre, ne dă mereu ceea ce ne dorim… dacă ne cerem. Aceasta înseamnă că ceea ce primim este ceea ce cerem, iar această lege nu are excepții.
Deci, de cele mai multe ori credem că ceea ce obținem nu este ceea ce ne dorim sau ceea ce am cerut și pentru aceasta există două motive posibile:
1. Primul este că cerem ceea ce obținem într-un mod mai puternic și nu este posibil ca Universul să ne îndeplinească ambilor dorințe. De exemplu, dacă cineva crede că vrea să se îmbogățească, dar tot timpul se gândește la situația lor proastă, la salariul mic și la multe obligații financiare, atunci ei cere sărăcia într-o intenție mai mare și, prin urmare, mai puternică. , mai mult decât pentru bogății, și este imposibil ca Universul să-și îndeplinească ambele dorințe, așa că o alege pe cea pe care o cer mai puternic.
2. Al doilea cel mai frecvent motiv este că nu lămurim clar, astfel încât energia noastră, precum și cea universală se împrăștie.
Aici vă prezint o modalitate simplă de a vă clarifica dorința Universului și de a lucra împreună cu ea pentru a vă îndeplini dorința. Alege un lucru pe care vrei să-l realizezi în viața ta. Alege ceva ce crezi că poți realiza și pe care îți dorești cu adevărat. Dacă nu crezi că poți avea ceea ce îți dorești, nu vei avea.
Dacă nu îți dorești ceva cu adevărat, nu vei fi motivat să acționezi conform ceea ce îți dorește inima. Așa că alege ceva simplu și plăcut. Pe măsură ce vă familiarizați cu această metodă, puteți obține lucruri pe care nici nu vi le puteți imagina. Acum, notează pe o foaie de hârtie ce anume vrei să primești. Scrie-l cu cât mai multe detalii poți. Pune chiar și o fotografie cu ea, dacă ai una. Scrieți-o într-o manieră de genul „Primesc un…” și nu într-un fel ca „Mi-ar plăcea să am un…”.
Acum, notează tot ce PUTEȚI și VREI să faceți pentru a primi ceea ce cereți. Majoritatea oamenilor cred că nu au nimic de făcut sau continuă să se gândească la ceea ce nu pot face.
Întotdeauna există ceva ce poți face.
Scrie tot ce vei face pe hârtie. Apoi, în fiecare zi, alegeți un moment în care să fiți netulburat aproximativ o jumătate de oră și citiți-vă lucrările. Citiți atât ce doriți, cât și ce faceți pentru ca acest lucru să vă vină. Apoi închide ochii și vizualizează-te având ceea ce îți dorești, fiind fericit și recunoscător. Și, desigur, continuă să faci ceea ce ai promis Universului pe care îl vei face. Și fii sigur că
Universul va face orice altceva este necesar pentru ca dorinta ta sa devina realitate.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

Lasă un comentariu