Care este cel de-al șaselea simț? Iată 4 moduri de a învăța să îl folosești

De-a lungul vieții noastre suntem obișnuiți să ne bazăm doar pe cele cinci simțuri pentru a supraviețui. Adesea uităm că avem altul, mai profund, al șaselea simț care este capacitățile noastre intuitive și psihice.
Capacitatea de a accesa al șaselea simț este prezentă în noi toți, dar trebuie să-l recunoaștem și să-l întărim pentru a-l putea folosi. Iată cum poți face asta.
1. Găsește-ți echilibrul
Dacă permiteți unuia dintre simțurile dvs. să controleze toate celelalte, va fi dificil să mențineți echilibrul de care veți avea nevoie pentru a accesa al șaselea simț.
Îndepărtează toate tulburările externe și interne, calmează-ți mintea și încearcă să te conectezi cu energia invizibilă a universului. Nu vă concentrați asupra altor simțuri.
Concentrează-te pe ceea ce simți, dar nu încerca să dai sens acelor sentimente. Acest lucru poate ajuta la trezirea energiilor care locuiesc în interiorul tău.
2. Comunică cu natura
Cu milenii în urmă, când toți oamenii erau încă nomazi, erau extrem de adaptați la al șaselea simț, deoarece era esențial pentru supraviețuirea lor. Din fericire, aceste cunoștințe pierdute pot fi recâștigate.
Ori de câte ori intri într-o cameră, opriți-vă și încercați să obțineți o senzație de energie împreună cu energia oamenilor din ea. Veți începe să vedeți lucruri pe care nu le-ați observat înainte.
Comunicați des cu natura. Concentrează-te pe frumusețea și mirosul florii tale preferate și pe bucuria pe care ți-o aduce atunci când o vezi. Lasă natura să te inspire și lărgește-ți conștientizarea.
3. Păstrează un jurnal de vis
Uneori este posibil să primiți mesaje în vis, chiar dacă nu le înțelegeți în acel moment. Pentru a avea acces la această fântână a cunoașterii, păstrați un jurnal de vis și scrieți în el în fiecare zi.
Dacă reușiți acest lucru timp de două până la trei săptămâni, veți începe să vedeți modele pe care nu le-ați observat niciodată înainte.
4. Dezvolta-ti intuitia
Al șaselea simț se va dezvolta dacă ești atent la intuiția ta. Începeți prin a lăsa puterile intuitive să dicteze mici decizii în viața de zi cu zi. Încercați să faceți acest lucru de câteva ori în fiecare zi.
Vei deveni încetul cu încetul sigur de intuiția ta și o vei putea lăsa să te ghideze de fiecare dată când te afli la o răscruce importantă.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

 

Lasă un comentariu