9 fraze care îți vor oferi o liniște imensă, spirit bun și multă energie pozitivă

Mantra este un cuvânt sau o frază care are un sens și o semnificație puternice. Acesta este motivul pentru care sensul cuvintelor dintr-o mantra este la fel de important ca ritmul, tonul și cadența lor. Mantrele funcționează instantaneu. Deci, dacă vă limitați utilizarea mantrelor la meditațiile zilnice/săptămânale, pierdeți atât de multe oportunități de a vă schimba viața prin atingerea unui nivel mai înalt de conștiință.
1) CHIAR CÂND SUNT SINGUR/Ă voi ține minte că sunt conectat/ă cu toți
Poate fi greu să avansezi pe calea ta spirituală dacă te simți separat/ă de univers. La urma urmei, ești menit/ă să faci parte dintr-un întreg. Acest lucru este adevărat din punct de vedere fizic, spiritual și emoțional. Repetând această mantră, îți amintești de conexiunea pe care trebuie să ne-o surprindem și unii cu alții, care nu poate fi întreruptă niciodată.
2) ÎMI VOI GĂSI Drumul Ajutându-i PE ALȚII să și-l găsească pe al lor
O parte foarte importantă a progresului spiritual este de a deveni deschis la nevoile spirituale, fizice și emoționale ale altora. Dacă poți face acest lucru, s-ar putea să descoperi că mergi mai repede pe calea către înțelegerea deplină decât dacă te concentrezi doar pe propria ta creștere. Repetând această mantră, contribuiți la crearea deschiderii necesare nu numai pentru a-i ajuta pe alții, ci și pentru a-i recunoaște pe cei care se luptă.
3) NU VOI AVEA GANDURI NEGATIVE
Foarte puțini dintre noi am călătorit suficient de departe pe cărările noastre încât să nu avem niciodată sentimente de furie, gelozie, ciudă sau resentimente. Când avem aceste sentimente negative, este important să le recunoaștem, să le înțelegem și să lucrăm pentru a crește într-un loc în care ne-am mutat dincolo de ele. Cu toate acestea, este la fel de important să ne iertăm pentru aceste sentimente. Rușinea îndreptată spre interior este la fel de dăunătoare pentru conștient ca furia direcționată spre exterior.
4) ÎI VOI ACCEPTA PE TOTI AȘA CUM SUNT
Desigur, dacă vrem să fim blânzi cu noi înșine, trebuie să muncim pentru a fi mai blânzi cu oamenii cu care avem contact. Această mantra ne amintește nu numai să fim amabili, ci și să acceptăm. Dacă treci printr-o etapă în care iei lucrurile prea personal sau judeci oamenii, aceasta este o mantră grozavă de adăugat la arsenalul tău.
5) VOI CĂUTA SĂ VĂD FRUMUSEȚEA IN jurul meu
Este atât de important să recunoaștem frumusețea. Din fericire, este peste tot în jurul nostru. Există frumusețe estetică în oameni, arhitectură, artă și natură. Există, de asemenea, frumusețe în comportamentul uman, putere și chiar fragilitate. Când îți antrenezi ochii să vadă frumusețea, încearcă să înveți diferența dintre a privi și a vedea. De fapt, atunci când sunt observate cu o minte deschisă, chiar și cele mai urâte și mai urâte lucruri au frumusețe în ele.
6) VOI PERMITE ABUNDENȚEI ȘI BINELUI SĂ MI SE INTÂMPLE
Dacă ești deschis/ă, universul este plin de energie pozitivă care așteaptă să curgă prin tine. Tot ce trebuie să faceți este să mențineți deschiderea spirituală pentru a permite acest lucru să se întâmple. Cu cât te deschizi pentru a primi mai multă energie pozitivă și abundență spirituală, cu atât vei fi mai fericit.
7) ÎMI VOI TRATA MINTEA ȘI CORPUL AȘA CUM MAI MERITĂ SĂ FIE TRATAȚE
Atâta timp cât avem nevoi fizice și emoționale, atât mintea, cât și corpul nostru vor avea nevoie de atenție. Îngrijirea de sine este atât de importantă. Vă rugăm să folosiți această mantră ca un memento pentru a avea grijă de tine. Ești important și nu ar trebui să te simți vinovat că ți-ai făcut o prioritate. Repetați această mantra zilnic dacă aveți tendința de a vă neglija mental și spiritual.
8) VOI AVEA DOAR GANDURI SI EMOTII CARE MA AJUTA SA CRESC
Nu puteți crește spiritual dacă vă permiteți să rămâneți blocat în gânduri și emoții neproductive. Repetați această mantră pentru a vă aminti să faceți un efort dedicat pentru a recunoaște gândurile și emoțiile negative și pentru a vă antrena să vă concentrați asupra sentimentelor pozitive.
9) VOI RĂDE ȘI VOI CONTRIBUI CU ENERGIE POZITIVĂ LA UNIVERS
Atingerea unui nivel mai înalt de conștiință nu înseamnă că trebuie să fim serioși tot timpul. Umorul și râsul sunt două lucruri care ne ridică moralul și spiritul oamenilor din jurul nostru. Când râdem, contribuim cu energie pozitivă universului. Acest lucru ne ajută pe drumul nostru și îi ajută și pe alții pe drumul lor.

Lasă un comentariu