Ce dezvăluie forma feței despre personalitatea ta

Acest lucru poate își pare puțin ciudat, dar forma feței tale poate spune multe despre personalitatea ta. Dacă nu știai asta înainte, acum știi! O expertă în citirea feței, Jean Haner a scris cartea Înțelepciunea feței tale și, în ea, spune că majoritatea oamenilor au o combinație diferită de forme ale feței. De exemplu, fața unor oameni poate fi un amestec de rotund și pătrat sau oval, iar unii chiar au o față de formă pe care nici măcar nu o puteți identifica clar. Haner spune în cartea sa că tehnicile ei de citire a feței provin dintr-un studiu vechi de 3.000 de ani despre medicina chineză. forma feței îți dezvăluie personalitatea, dar și abordarea ta generală a vieții. Fața ta poate fi văzută ca o hartă a caracterului tău și a întregii tale vieți.
Aceasta este o listă a celor șase tipuri de forme ale feței și a ceea ce dezvăluie ele despre tine și personalitatea ta.
Forma ovală a feței
Forma ovală este înfățișată de o frunte mai lată decât pomeții, care, pe de altă parte, sunt mai lați decât maxilarul. Cu alte cuvinte, fața se micșorează în timp ce privești spre bărbie, iar pomeții sunt proeminenți.
Persoana a cărei față are această formă știe întotdeauna ce să spună într-o situație dată și poate face pe ceilalți oameni să se simtă liniștiți, bineveniți și confortabili. Cu toate acestea, uneori pot fi prea concentrați să spună lucrurile potrivite. Chiar le pasă ce cred alții despre ei.
Forma lungă a feței
Această formă înseamnă că fața este destul de alungită și întinsă de la frunte până la bărbie. Unii oameni cu această formă a feței au și bărbia proeminentă.
Acești oameni sunt destul de orientați spre detalii și vor să facă totul în felul lor. De asemenea, lucrarea pe care o termină este de cea mai bună calitate. Precizia este o altă caracteristică a lor și se vede mai ales în cuvintele lor. Ei pot comunica foarte bine. Totuși, uneori pot fi aspre cu cuvintele dacă le stai în cale.
Forma rotundă a feței
Acest tip de față este aproape la fel de lat și lung. De asemenea, este recunoscut după o linie extinsă a părului. Cele mai largi părți ale feței sunt obrajii.
Oamenii care au acest tip de chip sunt comunicativi, amabili și generoși. Ei pun nevoile altora înaintea lor, atrăgând adesea narcisiștii și adesea ajung să nu obțină ceea ce își doresc de la relație. Până la urmă, acești oameni își dau seama că dau prea mult și că nu ar trebui să pună pe alți oameni prioritate.
Forma pătrată a feței
Acești oameni au o linie mai largă a maxilarului și a părului. Linia maxilarului, fruntea și obrajii sunt aproape la fel de largi. Cea mai proeminentă caracteristică este linia maxilarului osos în formă de pătrat. Oamenii care au această formă a feței sunt considerați a fi destul de inteligenți și analitici. Haner spune că acest tip de formă a feței este caracteristic persoanelor care fac proiecte mari din cauza rezistenței lor.
Forma feței inima
Haner susține că oamenii care au această formă a feței, atât bărbați, cât și femei, au bărbia puțin ascuțită. Lățimea feței se îngustează spre bărbie, ceea ce înseamnă că fruntea este lată și proeminentă.
Oamenii care au această formă a feței au o forță interioară incredibilă. Dacă vor să realizeze ceva și dacă își stabilesc un obiectiv, îl vor urmări. Forța lor este interioară și nu trebuie confundată cu rezistența. Acești oameni sunt, de asemenea, destul de intuitivi și destul de creativi. Dacă se hotărăsc să reușească în ceva, pot fi foarte împovăratori.
Forma feței de diamant sau triunghi
Această formă a feței este cunoscută și sub numele de forma feței Pear. Această față este îngustă în zona frunții și lată la linia maxilarului. De obicei, este destul de unghiular și aproape osos. Este posibil cea mai rară formă a feței.
Persoanele care au această formă a feței doresc de obicei să fie la conducere. Cu cât fața este mai îngustă în partea de sus, cu atât acești oameni sunt mai stăpâni. De asemenea, se crede că oamenii cu această formă a feței au succes.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori.

Lasă un comentariu