Copacii sunt vindecători! Iată cum poți beneficia de energia lor

Știți ce spun maeștrii taoiști despre copaci? Ei bine, ei spun că copacii sunt atât de puternici încât nu numai că îndeplinesc funcția de bază de a produce oxigen, ci și schimbă tot ceea ce este negativ în pozitiv. Acum nu este uimitor?
Copacii sunt astfel de mare ajutor pentru ființe umane. Diferite părți ale copacilor pot fi folosite pentru a produce medicamente care pot ajuta la vindecarea diferitelor boli și probleme.
Pinii radiază Chi, hrănesc sângele, întăresc sistemul nervos și ajută la asigurarea longevității.
Ulmul calmează mintea și întărește stomacul.
Arțarii luptă împotriva vântului uscat și ajută la reducerea durerii
Roscovele ajută la eliminarea căldurii interne și la echilibrarea stărilor cardiace
Arborii de bani (smochinii bengali) vă purifică inima și ajută la eliminarea umidității corporale.
Scorțișoara îndepărtează răceala din inimă și din stomac
Prunii ne hrănesc, splina, stomacul, pancreasul și calmează mintea.
Smochinii elimină excesul de căldură corporală prin creșterea salivației, hrănesc splina și ajută la vindecarea diareei.
Brazii absorb vânătăile pentru a reduce transpirația și pentru a vindeca mai întâi fracturile osoase.
Păducelul ajută digestia, întărește intestinul și combate tensiunea arterială scăzută
Mesteacănul scad temperatura corpului, elimină umiditatea corpului și ajută la detoxifierea organismului.
Chiparoșii și cedrii scad temperatura. De asemenea, ei hrănesc energia Yin.
Salcia ajuta la lupta impotriva vanturilor uscate si in acest fel elimina excesul de umiditate din organism, reduc tensiunea arteriala si intaresc tractul urinar si vezica urinara.

Există câteva lucruri pe care trebuie să le înțelegi despre copaci:
-Nu trebuie să mergi în păduri pentru a fi aproape de copaci. Copacii din zona urbană sunt la fel de puternici și de ajutor ca și copacii din păduri. Trebuie doar să înveți să te apropii de copaci în modul corect.
-Învață să găsești copacul potrivit pentru tine. Pentru a face acest lucru, trebuie să căutați un copac care nu este prea înalt sau prea scurt. Trebuie să fie de dimensiuni medii, deoarece aceasta este cea mai bună dimensiune a copacului cu energia potrivită.
-Nu trebuie să te cațări într-un copac sau să stai pe el pentru a avea o relație cu un copac. Tot ce trebuie să faci este să începi o conversație. De asemenea, dacă alegeți să urci, nu deteriorați copacul în acest proces.
-Urmați un ritual de comuniune tăcut atunci când interacționați cu un copac.
Pentru a face acest ritual, încercați să vă înțelegeți mai bine arborele. Fiecare copac este diferit în felul său și este important să înțelegem ce vrea copacul și cum să abordăm copac.
-Încercați să vizitați copacul cât de des puteți. Cu cât încerci mai des să-ți întâlnești copacul, cu atât mai mult îl vei putea înțelege. Cu cât reușiți să înțelegeți mai devreme, cu atât copacul vă va fi de ajutor în creșterea și progresul. Așadar, faceți o relație cu copacul care este similară cu o relație de dragoste; plin de dragoste, afectiune si grija.
În cel mai scurt timp vei putea realiza importanța copacilor. Ei te vor liniști și te vor împământa, precum și îți vor umple viața cu pozitivitate și speranță.

 

Lasă un comentariu