Keanu Reeves: Fiecare zi este prețioasă! O declarație brutal de adevărată a celebrului artist

„Ii vezi pe acești oameni în spatele meu? Se grăbesc la muncă și nu sunt atenți la nimic.
Uneori suntem atât de prinși în viața noastră de zi cu zi încât uităm să ne petrecem timp pentru a ne bucura de frumusețea vieții. Parcă am fi zombi. Uită-te în sus și scoate-ți telefoanele. Spune-i salut pe cineva pe care îl vezi și poate îmbrățișează-i pe cineva care pare că îl rănește. Ajută pe cineva.
Trebuie să trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Ceea ce oamenii nu știu despre mine este că am avut depresie cu câțiva ani în urmă. Nu am spus nimănui despre asta. A trebuit să lupt pentru a ieși din depresie. Persoana care mă reținea de la fericirea mea am fost EU.
Fiecare zi este prețioasă, așa că hai să o tratăm așa. Mâine nu este garantat, așa că trăiește astăzi! Sper că distribuiți această postare pentru a răspândi dragostea în această sărbătoare.” – Keanu Reeves

Această scurtă conexiune lasă ambele părți cu un sentiment bun, iar pozitivitatea se răspândește peste tot oriunde merg. Este un gest atât de mic, dar lasă o amprentă atât de mare. Fii acea persoană pentru cineva.
Scopul tău în viață nu este să fii fericit, ci să EXPERIMENTEZI cât de mult poți. În acele experiențe vei găsi fericirea. Nu trebuie să îmbătrânim și să experimentăm suișuri și coborâșuri masive în viață. Trebuie să concluzionam că momentul trece cu fiecare secundă și trecem acel moment dorindu-ne în față și gândind în spate.
Concentrați-vă pe acum și nu va trebui să vă grăbiți niciodată cu nimic. Prea mulți oameni nu realizează puterea timpului prezent petrecându-l peste tot, decât în momentul prezent.

 

Lasă un comentariu