Începeți-vă zilele cu aceste 3 practici spirituale și urmăriți cum viața vi se transformă

Bătrânii înțelepți cred că viața aduce schimbări zilnic și depinde de noi să extragem lecții din acele schimbări. Ei cred că viața înseamnă a trăi fiecare experiență la maximum.
O parte foarte mare a călătoriei noastre spirituale este doar aceasta, să găsim învățături utile și să le punem în practică.
Testarea acestor practici în fiecare dimineață este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a le incorpora. Aici, în acest articol, vă împărtășim 3 sfaturi care vă vor ajuta să vă începeți ziua cu piciorul corect.
1. Nu sunt responsabil pentru lucrurile pe care nu le pot controla
Noi, oamenii, avem frica de necunoscut și pentru a depăși această frică, încercăm să controlăm toate aspectele vieții noastre. Creăm rezultate favorabile pentru noi înșine și pe baza acestora ne străduim să rezolvăm problemele.
Dar uităm că există o forță superioară care are grijă de noi toți. Am observat personal că atunci când renunț la controlul asupra mediului înconjurător, lucrurile merg de obicei foarte bine pentru mine.
Ridică-te în fiecare zi și reamintește-ți că totul se întâmplă pentru bine și, prin urmare, predarea este mai puternică decât controlul.
2. Mă voi ierta pe mine și pe alții
A ne ierta pe noi înșine și pe ceilalți este foarte important pentru fericire. Trebuie să înțelegem că ceilalți s-ar putea comporta din impuls și astfel pot face o greșeală.
De asemenea, este pertinent să luați notă de geneza acțiunii și să vă acceptați greșelile.
3. Nu voi judeca oamenii și lucrurile din jurul meu
Mintea noastră nu se oprește niciodată să alerge. De fapt, funcționează non-stop și totul pentru a încerca și a prezice viitorul. Dar viața este plină de surprize pentru care rareori suntem pregătiți. Gândește-te la aceste surprize ca la minuni și nu la un alt eveniment.
Fiecare moment al vieții este frumos și trebuie să ne cufundăm complet în el.

Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

Lasă un comentariu