Un vindecător spiritual ne explică cum să ne ridicăm vibrația pentru a ne schimba viața

Toți suntem produsul gândurilor, sentimentelor și amintirilor noastre, așa că fiecare dintre noi se confruntă cu provocări diferite. În mod ideal, energia noastră ar curge liber și nu am avea inhibiții sau limite auto-create.
Am putea folosi cu ușurință intuiția noastră, acea voce interioară care ne ajută să distingem binele de rău. Așadar, munca unui vindecător energetic implică curățarea acestor energii blocate pentru a întruchipa sinele nostru cel mai înalt. Vindecătorul energetic Christie Marie Sheldon explică mai multe despre acest concept, dezvăluind modul în care ne putem schimba frecvența interioară pentru a ne schimba lumea exterioară.
Schimbă-ți gândurile, schimbă-ți viața
Când majoritatea dintre noi vibrăm la frecvențe mai înalte, avem pace, armonie și iubire. Când majoritatea oamenilor trăiesc în frecvențe inferioare, vedem frică, ură și diviziune. Realitatea noastră pe acest tărâm dens pe care îl numim Pământ provine din cumularea karmei. Avem multă karmă de rezolvat în această încarnare actuală.
Cu toate acestea, putem schimba rezultatele și putem crea o lume mai armonioasă prin vindecarea energetică. Christie oferă o perspectivă despre cum putem lucra împreună pentru a manifesta realitatea pe care dorim să o vedem.
Ea spune că, prin înțelegerea energiei, „veți fi apoi atrași în planul cauzal în care totul poate fi schimbat”. Acest tărâm găzduiește energie vibrantă foarte fină, compusă în esență din idei sau gânduri. Dacă poți accesa această frecvență mai înaltă, îți poți schimba gândurile și îți poți manifesta dorințele.
Vindecătorul energetic explică mai departe: „Tot ceea ce vezi în imaginea vieții tale este efectul vieții tale. Și tot ceea ce a creat-o a fost creat de gândurile, credințele, ideologiile tale și de fiecare judecată pe care ai cumpărat-o sau a-ți vândut-o vreodată cuiva. Deci acele puncte de vedere alcătuiesc realitatea ta.”

 

Lasă un comentariu