Cum să te protejezi în preajma unor persoane care au o energie care simți că te afectează

Dacă te simți anxios în preajma celorlalți sau copleșit în locuri publice fără un motiv aparent, este posibil să captezi orice energie din jurul tău. Acest lucru nu este distractiv și vă poate face să vă simțiți foarte epuizat și copleșit de emoții. În timp ce vizualizarea într-o lumină albă este una dintre cele mai bune și mai rapide moduri de a-ți proteja energia, iată câțiva pași bazați pe acțiune pe care îi poți lua atunci când te simți foarte sensibil.
1.) Fii atent cu cine petreci timp
Când vă simțiți foarte vulnerabil/ă, este foarte important să vă simțiți confortabil să spuneți nu oamenilor sau situațiilor care vă vor epuiza energia sau vă vor face să vă simțiți și mai copleșiți. În acest caz, îngrijirea de sine înseamnă de fapt să nu te pui în situații și în preajma unor oameni care te vor face să te simți mai copleșit sau mai vulnerabil/ă decât trebuie.
2.) Protejează-ți chakra inimii
Chakra inimii tale este locul în care facem conexiuni semnificative cu ceilalți. Atunci când vă simțiți foarte sensibili sau emoționați, aceasta poate determina ca energia chakrei inimii să se dezechilibreze. Pentru a vă proteja chakra inimii, luați în considerare să purtați un colier care ajunge la centrul inimii cu o piatră, cristal sau amuletă de protecție. Cel mai important lucru este că colierul are sens pentru tine.
Înainte de a purta colierul, ține pandantivul în mâini și stabilește-ți intenția ca acesta să te protejeze, să te ajute să-ți ții inima deschisă spre bine și să cureți orice energie negativă pe care nu o poți purta.
3.) Ieșiți în natură
Natura are un efect foarte echilibrant asupra spiritului uman, motiv pentru care este atât de puternică. Dacă nu aveți mult timp și doriți un impuls rapid, găsiți un copac și puneți-vă mâinile pe trunchiul lui. În timp ce atingeți copacul, închideți ochii și cereți-i Mamei Natură să vă reînnoiască și să vă repare energia. Mulțumiți copacului și Mamei Natură odată ce ați terminat.
4.) Recită o mantră sau fredonează o melodie
Când ieși în public și te simți brusc copleșit de energie sau puțin anxios, cel mai bun mod de a-ți distrage atenția este să reciți o mantră sau să fredonezi o melodie la melodia ta preferată.
Acest lucru este simplu și ușor de făcut și vă va ajuta să vă direcționați energia spre interior și nu spre exterior, ca un magnet.
Iată câteva sugestii pentru mantre pe care le puteți folosi:
„Sunt puternic/ă și încrezător/toare în mine.”
„Sunt protejată. Sunt în siguranță. Eu atrag doar bucurie.”
„Mă simt bine. Totul este in regula.”
„Sunt în pace. Totul este perfect. Mă descurc foarte bine.”
„Sunt în siguranță. Un scut de lumină albă mă protejează.”

 

Lasă un comentariu