Al câtelea născut din familia ta ești? Ești copil unic? Află ce dezvăluie aceste lucru despre tine

Familia în care te-ai născut nu este o greșeală. Sufletul tău și-a ales familia pentru că știa că va oferi cea mai bună energie pentru a-ți susține cea mai înaltă dezvoltare și creștere spirituală.
Același lucru este valabil și pentru ordinea ta de naștere. Fie că ești cel mai mare, cel mai mic sau singurul copil, ordinea ta de naștere are și o semnificație spirituală deosebită.
Primul Născut
La un nivel mai profund și mai spiritual, primii născuți sunt adesea suflete extrem de puternice. O parte din scopul lor este de a absorbi majoritatea karmei familiei și de a o transforma în ceva nou.
Toate familiile au propriile lor karme și modele care vor continua să se desfășoare de-a lungul generațiilor, până când cineva va face un pas, vindecă și transformă această energie karmică.
Primul născut este persoana numărul unu care finalizează jobul și și-a asumat responsabilitatea ca parte a muncii sufletului lor.
În multe privințe, primii născuți sunt echipați să preia multă energie familială pentru a-i aduce vindecare. Dacă stăpânesc asta, nu există cu adevărat nimic pe care primii născuți nu pot face față.
Primii născuți acționează și ca îngrijitori și îngrijitori puternici la nivel energetic. Indiferent dacă conștient sau nu, își protejează ceilalți frați și poartă o mare parte din greutatea familiei pe umeri.
Deși sunt suficient de puternici pentru a ține această greutate, dacă lucrurile devin prea grele de suportat, poate duce la sentimente de a nu fi suficient de buni sau la o stimă de sine scăzută.
Când țin cu succes această greutate și sunt capabili să o transforme în ceva pozitiv, ei avansează rapid și au adesea foarte mult succes în viață.
Născut la mijloc
Copilul mijlociu are multe talente pe care trebuie să le aducă pe lume, motiv pentru care are nevoie de scutul primului născut și de camaraderia ultimului născut.
În timp ce primul născut este ocupat să țină scutul, cel de mijloc se poate pune la lucru la ceea ce sufletul lor a ajuns să realizeze.
În multe privințe, primul născut și cel mijlociu lucrează adesea împreună la nivel energetic, chiar dacă nu pare așa la nivel fizic.
Născutul mijlociu poate fi nevoit, de asemenea, să-l sprijine pe primul născut și să-l susțină atunci când situația devine grea. În același timp, s-ar putea să fie nevoiți să-l sprijine și pe ultimul născut, făcându-i să se simtă oarecum blocați sau prinși în mijloc.
Majoritatea născuților mijlocii sunt mediatori naturali și sunt foarte buni să lucreze cu oamenii și să lucreze într-o capacitate de vindecare. De asemenea, sunt de obicei diplomatici și pot vedea lucrurile dintr-un punct de vedere mai mare.
Cei născuți mijlocii pot, de asemenea, să piardă din vedere cine sunt și să se îndepărteze cu ușurință, deoarece fac adesea lucruri pentru alți oameni.
Atunci când un născut mijlociu învață să dețină cine este și să fie mai independent, adesea poate continua să se nască și să creeze lucruri noi și interesante.
Ultimul Născut
La nivel spiritual, ultimii născuți au fost trimiși pentru a aduce ușurință și bucurie în familie. Ultimii născuți sunt totul despre reunirea familiei, conectarea cu ceilalți și crearea unor prietenii de lungă durată.
Ultimii născuți sunt de obicei mai relaxați în modul în care abordează viața și sunt mai puțin probabil să absoarbă o mulțime de karma grea a familiei.
Ultimii născuți doresc adesea să facă lucrurile în felul lor și pot bate pe tonul propriei tobe. În multe feluri, ei se străduiesc să-și creeze propria cale și să ofere energie nouă pentru familie.
Deoarece frații mai mari absorb de obicei o mare parte din karma grea a familiei, ultimul născut poate să nu aibă uneori capacitatea de a-și asuma responsabilitatea pentru viața lor. De asemenea, le poate lipsi maturitatea și trebuie să învețe cum să se simtă confortabil cu crearea propriei căi.
Ultimii născuți sunt adesea aduși într-o familie pentru a aduce o energie proaspătă, optimism și un nou mod de a privi lumea.
Când ultimii născuți sunt capabili să își asume responsabilitatea pentru viața lor, pot continua să facă lucruri inovatoare și inspiratoare.
Singurul Născut
Unicul copil născut este foarte asemănător cu primul născut, dar într-un mod mai amplificat.
Only born preia o mare parte din karma familiei fără ca mijlocul să se nască în spatele lor pentru sprijin.
Aceasta înseamnă că numai cei născuți sunt adesea extrem de independenți și rezistenți. De asemenea, este mai probabil să pășească într-un rol de conducere decât primul născut.
Cele mai multe suflete care vin doar ca ale celor născute sunt de obicei acolo pentru a-și ajuta părinții să finalizeze ceva sau să aducă mai multă energie la ceva la care părinții lor au lucrat.
La un nivel mai profund, numai cei născuți au ajuns să învețe cum să facă față emoțiilor și sentimentelor de securitate emoțională. Acest lucru se datorează faptului că numai cei născuți pot avea uneori dificultăți în relaționarea cu ceilalți sau pentru a forma legături sănătoase în relații.
Una dintre diferențele cheie dintre primul născut și singurul născut este că numai născuții vin de obicei să se alăture dinamicii familiei, în timp ce primul născut vin de obicei să schimbe sau să transforme ceva.
Semnificația ordinii tale de naștere depinde și de energia familiei tale și de scopul sufletului tău în general. Dacă sunteți singurul bărbat sau femeie dintre frații dvs., puteți, de asemenea, să rezonați cu eelemente ale primului născut.

Lasă un comentariu