Puterea spirituală a pisicilor

De-a lungul veacurilor, pisicile au simbolizat întunericul, puterile psihice, precum și puterea fizică și instinctele de supraviețuire. Poate că ar trebui să învățăm de la ele cum să facem puntea dintre lumea fizică și cea spirituală. Indiferent dacă crezi sau nu în puterea psihică a pisicilor, nu există nicio îndoială că acestea au un efect incredibil de calmant și echilibrant asupra oricui se află în apropierea lor. Mângâierea unei pisici se poate simți cu adevărat ca o ședință de vindecare terapeutică. Așa că, data viitoare când mângâi o pisică, simți că stresul tău se topește și toată energia negativă părăsește corpul tău. Relaxează-te la sunetul torcării lor și scufundă-te în sensul că beatitudinea pură te va prelua. Te vei simți armonios și mintea ta va fi în largul tău.
Pisicile sunt prin natura lor foarte independente și tenace. Chiar dacă sunt abandonați de oameni, au capacitatea înnăscută de a supraviețui în sălbăticie. În plus, ei nu ies niciodată din calea lor pentru a le face pe plac oamenilor.
Pisicile sunt în mod natural grațioase și elegante și există o anumită calitate misterioasă la ele. Pot vedea bine în întuneric și le place să se miște noaptea.
Acesta ar putea fi unul dintre principalele motive pentru care oamenii au început să asocieze pisicile cu vrăjitoaria și magia neagră. La urma urmei, întunericul este locul unde stau temerile noastre. Întunericul înseamnă necunoscutul și supranaturalul, care pot fi văzute ca fiind periculoase pentru oameni.
Pisicile reprezintă, de asemenea, calitățile feminine care au fost reprimate și ridiculizate de patriarhat timp de secole.
Pisicile sunt simbolul femininului misterios și împuternicit și s-a considerat întotdeauna că simbolizează intuiția, puterile psihice, senzualitatea, vindecarea, magia și misterul.
De asemenea, se crede că pisicile au puterea de a proteja oamenii datorită capacității lor de a comunica cu lumea spiritelor.
Pisicile protejează casa de intruși și forțe malefice cu aura lor extrem de puternică. Ei pot alunga rapid spiritele rele și pot elimina energiile negative din gospodărie.
A avea o pisică ca animal de companie te poate proteja și de magia neagră și atacurile psihice. Pisicile au o energie atât de puternică, încât doar să fii în preajma lor te poate ține la siguranță de intențiile rele ale cuiva.
Pisicile pot acționa și ca paznici sau ghizi spirituali, aducând mesaje importante din tărâmurile superioare. În cazul în care ați avut o legătură extrem de puternică cu pisica dvs. de companie care a murit, este absolut posibil ca ea să fi devenit gardianul vostru în tărâmul spiritelor. Chiar dacă nu există nicio dovadă în acest sens, este totuși un gând extrem de reconfortant pentru orice iubitor de pisici.

De asemenea, pisicile ne învață să ne relaxăm și să nu luăm viața atât de în serios. Modul lor relaxat de a fi ne amintește să nu ne epuizăm rezervele prețioase de energie

 

 

Lasă un comentariu