10 moduri în care intuiția îți trimite mesaje

Te lupți uneori să-ți auzi intuiția sau sinele superior? Uneori poate fi dificil să auzi murmurul blând al inimii sau intuiția ta. Acest lucru este valabil mai ales atunci când te simți emoționat sau la o răscruce în viața ta.
Uneori, gândurile noastre ne pot face să ne simțim atât de tulburi și confuzi încât poate fi dificil să cercetăm care este vocea intuiției noastre și vocea ego-ului nostru.
În momente de nevoie, când avem cu adevărat nevoie de o mână de ajutor care să ne ghideze spre adevărul nostru și spre inima noastră, există câteva semne sau indicii pe care ni le poate oferi intuiția.
Aceste semne și indicii pot fi uneori mai ușor de identificat decât sentimentul puternic de a ști pe care intuiția noastră ne poate oferi atunci când ne simțim clari și încrezători.
Aceste semne pot fi subtile, așa că va trebui să fii deschis să le auzi și să le vezi, totuși ele te pot ajuta să faci un pas în direcția corectă, mai ales dacă nu ești sigur sau încă înveți cum să-ți folosești intuiția pentru a-ți atinge nivelul superior. de sine.
1. O senzație de furnicături sau piele de găină
2. Un sentiment de urgență, disconfort sau „fluturi”
3. Vise profetice sau vise vii care par să poarte un mesaj
4. Vedeți modele de numere precum 11:11 sau 911
5. Vedeți un panou publicitar, o emisiune TV sau un indicator stradal cu un mesaj sincronic
6. Auzind un cântec încontinuu în cap
7. Zgomote sau bâzâit în urechi (care nu are legătură medicală)
8. Primind sfaturi care par să vină la momentul perfect
9. O viziune sau un val de inspirație în timpul meditației, exercițiilor sau dușului
10. Te simți rău fizic fără un motiv aparent, mai ales în zona stomacului sau a capului

Cu cât avem mai multă încredere și ne ascultăm intuiția, cu atât aceasta devine mai puternică, totuși, dacă te chinui să-ți auzi vocea interioară, uneori, având o lectură psihică/intuitivă, poate fi o modalitate utilă de a clarifica lucrurile.
Indiferent de metoda pe care o alegeți pentru a vă ajuta să vă conectați mai bine cu intuiția dvs., știți că practica regulată, recunoștința și rămânerea conectată cu sinele vostru interior sunt toate instrumente care vă pot ajuta să ușureze acest proces.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

 

Lasă un comentariu