Cum să-ți schimbi viața într-o singură zi

Imaginați-vă că, cu un singur val de baghetă magică, vă puteți schimba întreaga viață. Ei bine, draga mea, dețineți puterea de a folosi acea baghetă în orice moment, tot ce este nevoie este credință și încredere (și puțin praf de pixie…).
Schimbările externe pot fi greu de făcut peste noapte, totuși schimburile interne pot avea loc în câteva secunde. Cu toții cunoaștem sentimentul de a fi într-o dispoziție bună un minut și apoi de o dispoziție proastă în următorul. Imaginați-vă dacă am putea valorifica această putere pentru a ne schimba complet viața?
Nu știi de unde să începi? Iată 10 pași pe care, dacă îi faci, îți pot schimba radical viața rapid și în bine:
1.) Inventar de viață:
Mantra ta: „Astăzi fac o alegere conștientă să preiau controlul și să înfrunt ceea ce nu funcționează în viața mea și să-mi aduc recunoștință pentru ceea ce funcționează în viața mea.”
2.) Primii pași:
Mantra ta: „Oricât de mică ar fi o schimbare, astăzi fac un pas înainte pentru a transforma ceva care nu funcționează în viața mea în ceva ce îmi doresc.”
3.) Luați o decizie:
Mantra ta: „Astăzi îmi dau permisiunea să ies din frică și îndoială și să-mi onorez și să am încredere în instinctele și deciziile mele. Mă simt încrezător să iau o decizie ca să pot merge mai departe.”
4.) Realizare:
Mantra ta: „Astăzi fac alegerea de a aduce mai multă bucurie și pasiune în viața mea, înțelegând că merit să fac lucruri care mă fac să mă simt viu și împlinit.”
5.) Alegeți schimbarea:
Mantra ta: „Astăzi nu-mi voi mai amâna visele. Voi face pasul și mă voi înscrie sau voi începe să fac pași pozitivi pentru a-mi îndeplini visele și obiectivele.”
6.) Faceți ceva nou:
Mantra ta: „Astăzi îmi voi oferi un impuls de încredere de care am nevoie pentru a ieși din zona mea de confort și pentru a încerca ceva nou. Rămân deschis noilor și incitante experiențe care vor urma.”
7.) Faceți o schimbare mentală:
Mantra ta: „Astăzi aleg fericirea. Înțeleg că trebuie să-mi schimb gândirea pentru a schimba rezultatele. Deocamdată, îmi voi schimba gândurile în ceva pozitiv pentru a vedea unde mă va duce.”
8.) Corpul ca templu:
Mantra ta: „Astăzi îmi onor și îmi respect corpul oferindu-i hrană curată și hrănitoare și făcând exerciții fizice. Știu că atunci când îmi iubesc corpul și am grijă de el, el va avea grijă de mine.”
9.) Spune mulțumesc:
Mantra ta: „Astăzi îmi fac timp să onorez și să mulțumesc tuturor frumuseții din jurul meu. Știu că sunt atât de norocos și norocos să am tot ceea ce fac. Mulțumesc.”
10.) Iubește-te pe tine însuți:
Mantra ta: „Am renunțat la trecut, am renunțat la fricile și îndoielile mele și astăzi pur și simplu mă iubesc pentru ceea ce sunt. Îmi accept toate defectele și trimit o strălucire caldă de dragoste vindecătoare corpului meu, atât în interior, cât și în exterior. Iubesc cine sunt.”
Indiferent dacă abordezi toate cele 10 astăzi, fie că alegi doar una, chiar și a face o mică schimbare în viața ta astăzi poate avea un impact enorm asupra viitorului tău. Deci ce mai aștepți?
Acesta este un material tradus. Ne cere scuze pentru eventualele erori.

 

Lasă un comentariu