Cum să scapi de ghinion și energie negativă. Câteva ritualuri care te pot ajuta

Nimeni nu vrea ghinion. Dar când ai un șir de momente nefericite, s-ar putea să începi să te întrebi dacă trăiești sun blestemul ghinionului.
Ghinionul poate fi descris ca o serie de evenimente dăunătoare sau negative, iar uneori oamenii cred că propriile lor acțiuni sunt cauza ghinionului.
Cum scapi de ghinion?
Există diferite lucruri pe care oamenii superstițioși le fac pentru a evita nenorocirea. Peste tot în lume, oamenii au superstiții după care jură să țină la distanță energiile rele și spiritele rele, în același timp primind noroc și energie pozitivă.
Unii oameni poartă piciorul unui iepure pentru a opri ghinionul înainte de a se întâmpla, în timp ce alții bat în lemn sau evită să meargă pe sub scări pentru a sta departe de energia negativă.
Există o mulțime de moduri de a scăpa de ghinion, de a vă elibera spațiul de energie negativă și de a vă simți optimist cu privire la bunăstarea voastră.
1. Arde tămâie.
Nu numai că tămâia te ajută să dormi și să reducă anxietatea, dar mirosul ei minunat îți poate purifica spațiul. Tămâia a fost folosită în ritualurile religioase din Egiptul antic, Babilonul și Grecia și a fost folosită pentru a respinge demonii sau spiritele rele.
Arderea tămâiei în casa ta este primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a evita ghinionul și energia negativă. Pur și simplu aprindeți un bețișor de tămâie și aduceți-l prin casă, lăsând fumul să pătrundă în fiecare colț din fiecare cameră. Tămâia cu miros puternic funcționează cel mai bine, precum lemnul de santal sau nag champa.
2. Nu arunca oglinzile sparte.
Superstițiile din jurul oglinzilor și ghinionul au început când oamenii și-au văzut reflectarea pentru prima dată. Oamenii credeau că imaginea pe care o vedeau este sufletul lor, iar deteriorarea acelei imagini va risca rănirea eului lor fizic.
3. Purtați talismane de protecție.
Obiectele de protecție obișnuite includ un trifoi cu patru foi, cheie și potcoavă.
4. Folosește sare.
Majoritatea oamenilor au auzit că aruncarea cu sare peste umărul stâng aduce noroc, mai ales după ce sarea este vărsată. Această superstiție provine dintr-o perioadă în care sarea era extrem de scumpă, iar să vărsați sare ar însemna bani irositi. Pentru a evita ghinionul, ar trebui să presari sare în fiecare colț al casei, precum și sub fiecare pervaz. De asemenea, puteți face baie în sare pentru a scăpa de energia proastă.
5. Ia un pește auriu.
În cultura chineză, peștii aurii sunt considerați incredibil de norocoși și sunt simboluri ale norocului. În textele tradiționale indiene, Vastu Shastra, se sfătuiește oamenii să țină peștii aurii în casă, deoarece sunt considerați sacri.
6. Folosește cristale și pietre prețioase.
Cristalele au proprietăți metafizice atașate lor și pot fi folosite dintr-o varietate de motive, inclusiv pentru a evita energia negativă și pentru a primi noroc. Cele mai bune cristale de folosit pentru a alunga negativitatea și ghinionul includ turmalina neagră, cuarțul turmalinat, ametist, cuarț fumuriu, jasp negru și fluorit. Alte pietre prețioase includ rubin, piatră de lună, labradorit, turcoaz și citrin.
7. Folosește lumânări.
Deoarece este nevoie de lumină pentru a alunga negativitatea și energia proastă, luați în considerare utilizarea lumânărilor cu anumite culori pentru a vă ajuta să scăpați de ghinion. Lumânările permit energiei pozitive să treacă atunci când sunt aprinse, iar folosirea magiei lumânărilor este o modalitate excelentă de a valorifica această putere pozitivă.

Lasă un comentariu