Cum să ceri Universului un semn ca să-ți urmezi calea

Universul ne ghidează și ne luminează mereu drumul înainte. De fapt, dacă putem rămâne cu adevărat liniștiți și să fim atenți, sunt șanse să vedem semne și indicii în jurul nostru care ne vor ajuta să cunoaștem drumul. Să fim clari; nu există o direcție greșită sau corectă în viață, dar, uneori, permiterea unui pic de inspirație divină ne poate ajuta să luăm decizii mai clare și să ne urmăm calea.
Este vorba despre a lucra alături de Universul Divin și a-i permite acestuia să ne ajute. Poate fi dificil să recunoști semnul, mai ales dacă ești prins în labirintul vieții tale și te chinui să găsești adevărul.
Iată câteva strategii pentru a vă ajuta și cum puteți primi un semn din Univers:
1. Fii clar despre intenția ta. De ce cauți un semn? Simțiți-vă intenția și clarificați-vă cu ea. Poate chiar vrei să-l notezi. De exemplu: „Intenția mea este să știu dacă acest loc de muncă va fi pasul potrivit în cariera mea?” Notă: aceasta este o întrebare destul de încărcată, dacă sunteți nou în acest domeniu, poate doriți să începeți cu ceva mai mic, astfel încât să nu fiți prea atașat de rezultat.
2. Ține-ți intenția aproape de inimă, permite-ți să o simți. Încearcă să nu devii logic cu asta sau să începi să visezi „ce-ar fi dacă” doar trimite-ți întrebarea în Univers și ai încredere că ești auzit.
3. Cere Universului un semn specific
Stabilirea unui interval de timp: cere Universului să livreze un semn într-o anumită perioadă de timp.
Cereți Universului să trimită semnul de mai multe ori, de obicei 3 este un număr bun.
Cere Universului să ajute semnul să fie evident și semnificativ pentru tine.
Universul ne vorbește mereu în semne, dar uneori ajută să stabilim o intenție pentru a observa Universul și a lucra alături de el.
Universul este o forță uimitoare care trăiește în noi și în jurul nostru. Când vă acordați cu vibrația propriului suflet și a energiilor din jurul vostru, veți simți automat lumina călăuzitoare care vă mișcă înainte.

Lasă un comentariu