4 moduri de a elibera frica din viața ta

Frica va exista mereu. Este un instinct care ni s-a dat tuturor pentru a ne ajuta să navigăm prin această lume, dar problemele apar atunci când dăm prea multă putere fricii.
Când ne predăm puterea fricii, ea ne slăbește și ne face să trăim o viață de griji, regrete și lipsă.
Atunci când ne predăm fricii noastre, ne permite să trăim o viață care se simte împlinită, fericită și abundentă.
Dacă sunteți în proces de refacere a relației pe care o aveți cu frica, iată 4 sfaturi puternice care vă pot ajuta să începeți-
1. Învață să recunoști frica
Primul pas pentru a crea o relație sănătoasă cu frica este să recunoști frica în acțiune. Dacă ați lucrat dintr-un loc de frică de ceva vreme, este posibil să nu observați nici măcar frica atunci când apare.
Începeți prin a deveni conștienți de când apare frica, ascultați cum funcționează frica voastră. Încearcă să fii un observator al gândurilor tale de frică.
Gândurile de frică sună adesea ca…
„Nu, nu pot face asta”
„Mai bine nu, oamenii vor râde de mine”
„Asta e imposibil”
„Altul va avea grijă de asta”
„Nu am destul/ nu sunt suficient de bun”
Când poți identifica frica, ești la jumătatea drumului pentru a face pace cu ea.
2. Reprogramează Gândurile Înfricoșătoare
Când începeți să identificați frica care se strecoară, recunoașteți că este frică și apoi reprogramați gândul. Așa că, de exemplu, dacă un gând înfricoșător apare ca- „nu, nu pot face asta” – identifică-l și apoi înlocuiește-l cu un gând nou ca- „Desigur că pot să o fac, o să-mi dau seama, O sa fiu bine.”
În esență, prin reprogramarea gândurilor tale de frică, înveți să operezi și să întărești conexiunea pe care o ai cu inima ta.
3. Înfruntați frica
Când simți că frica se strecoară, uneori, cel mai bun mod de a-ți reduce frica este să acționezi. Frica te poate lăsa uneori să te simți neputincios, dar atunci când acționezi, frica iese în mod natural din cale.
Când începi să faci un pas în direcția care ti se pare cea mai bună alegere în acest moment, frica nu mai este capabilă să te stăpânească. Acest lucru vă permite apoi să vedeți lucrurile cu mai multă claritate și, de asemenea, vă deschide intuiția.
4. Crede în ceva mai mare decât tine
Dacă vrei cu adevărat să eliberezi frica din viața ta, trebuie să crezi în ceva din afara ta.
Indiferent dacă e zeul, universul, iubirea, sinele tău superior, nu contează ce cuvânt folosești; atunci când crezi în ceva mai mare decât tine, îți permite să te simți susținut, iubit și protejat. De asemenea, îți permite să ai încredere în scopul superior al vieții tale. Când crezi în ceva mai mare decât tine, este ușor să-ți schimbi gândirea limitată, bazată pe frică, în ceva mai iubitor și mai susținător.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

 

Lasă un comentariu