Alege piatra preferată și vezi cât ești de puternic/ă

1. Cuarţ Auriu.

Citrinul sau Cuarţul Auriu semnifică succesul, abundenţa şi puterea. Este o piatră care emană multă energie pozitivă, iar dacă ai ales-o, eşti o persoană optimistă, sigură că poate trece peste orice. Eşti foarte tolerantă şi nu laşi orice să te afecteze. Nu pleci urechea la bârfe, iar când vrei să obţii ceva, nimic nu îţi stă în cale. Eşti un bun prieten, dar la fel de bine poţi fi un duşman de temut, dacă cineva îţi trădează încrederea. Te bazezi doar pe tine, iar asta te va ajuta să ţii departe dramele personale.
2. Jaspul este piatra confortului şi a blândeţii.
Dacă ai ales-o, eşti o persoană bună, delicată, capabilă să se sacrifice pentru binele altora. Nu te interesează să pari puternică în ochii altora, ci mai degrabă să ai grijă de ceilalţi şi să nu îi răneşti. Nu ripostezi nici măcar atunci când eşti provocată, pentru că tu ştii că vorbele aruncate la supărare nu rezolvă nimic, dar dor foarte tare. Ai o putere interioară extraordinară, nu îţi ieşi din fire, iar în sufletul tău este mereu armonie. Ai calităţile unui lider spiritual!
3. Peridotul este piatra compasiunii!
Ești foarte sensibilă, ba chiar timidă, iar într-o ceartă sunt șanse mai mari să plângi, decât să reacționezi. Crezi că lumea este un loc prea crud și ai vrea ca toți oamenii să aibă blândețea ta. Suferi nespus când vezi că lucrurile nu stau deloc așa, iar ceilalți profită de bunătatea ta. Nu trebuie să te schimbi, ci doar să încerci să nu te mai lași afectată de ce spun ceilalți. Când cineva pornește o ceartă, detașează-te și nu lăsa cuvintele sale să te afecteze.
4. Calcedonia este piatra echilibrului emoțional, a generozității și a prieteniei.
Dacă ai ales-o, ești o persoană foarte calmă, relaxată, care reușește să stingă orice ceartă cu argumente. Nu ești emoțională, ai o logică foarge bună și nu își lași sentimentele să te copleșească. Ești o persoană puternică, ce nu își iese ușor din fire, iar când o face, reușește să își doboare adversarul doar cu vorbe.
5. Ametistul este o piatră meditativă, care acționează atât pe plan emoțional, cât și pe plan spiritual și fizic.
Dacă ai ales-o, ești o persoană complexă, sigură pe ea și curajoasă. Ești foarte înțeleaptă, dar și practică în același timp, iar această combinație te va ajuta să obții succesul fără prea mult efort. Ai o intuiție extraordinară, astfel că știi exact ce să spui ca să eviți conflictele. Dacă cineva devine dușmanul tău, îl vei învinge cu propriile lui arme. Știi să identifici slăbiciunile celorlalți și nu ai o problemă să le folosești, pentru a ajunge unde îți dorești.
6. Cuarțul este cea mai puternică piatră, are o energie extraordinară și este foarte populară.
Dacă ai ales-o, ești o persoană perfectă pentru funcții de conducere. Nu ezita să îți urmezi visurile, pentru că ai tot ce îți trebuie pentru a le îndeplini. Forța ta interioară te va ajuta să muți munții, dacă asta îți propui. Ești o fire retrasă, pentru că știi că ceilalți nu fac decât să se pună în calea fericirii și a reușitei tale. Ține, însă, cont că nu toți oamenii vor să te sape!

 

Lasă un comentariu