Si tu simți uneori că ai „ceață pe creier?” Află de ce și cum poți să o combați

Cu toții ne simțim în ceață uneori. Această energie cețoasă poate să atârne în jurul nostru ca un nor întunecat, încurcându-ne gândurile, făcându-ne să ne simțim letargici și blocându-ne de la creativitate.
Ceața creierului a fost în mod tradițional asociată cu o dietă proastă. De fapt, dacă ați suferit de ceață pe creier și nu v-ați uitat la dieta, poate doriți să începeți mai întâi de acolo. Să bei multă apă și să dormi mult sunt, de asemenea, strategii excelente atunci când te confrunți cu sentimente de ceață cerebrală.
În orice moment, avem de-a face cu trei energii sau frecvențe principale:
Energia minții, trupului și spiritului
Energia mediului tău și a altor oameni
Energia divină sau energia universală
Aceste trei câmpuri energetice sunt întotdeauna acolo pentru a le accesa, dar în timpul unei perioade de ceață a creierului, de multe ori ești blocat între energia minții, corpului și spiritului tău (sine) și energia mediului înconjurător (altul).
În multe privințe, ceața creierului este ceea ce se întâmplă atunci când rămâi blocat între lumea ta interioară și cea exterioară.
Dacă suferiți de ceață cerebrală, iată câteva sugestii despre ce puteți face-
1.) Dieta în primul rând
Dieta ta este atât de importantă pentru sănătatea ta și pentru câmpul energetic general. Daca mintea ta este în ceata, ar putea fi foarte bine un semn ca trebuie sa te detoxifiezi sau sa iti schimbi dieta.
2.) Curățați-vă energia
Începeți prin a vă lua mâna și a peria energia din jurul câmpului energetic. Imaginați-vă că mâna voastră îndepărtează orice ceață sau nori care vă pot înconjura. Odată ce ați făcut acest lucru, imaginați-vă că vă presărați lumină vindecătoare pe tot corpul, care este protectoare și hrănitoare.
3. Petreceți timp în natură
Cel mai rapid mod de a-ți reechilibra energia și de a îndepărta orice ceață este să petreci timp în natură. Poate fă-ți timp să urci în munți sau să cobori la apă pentru a-ți reîncărca bateriile și a elibera orice energie blocată care te înconjoară. De fapt, doar 30 de minute de a fi adânc în natură sunt suficiente pentru a observa efecte profunde de vindecare.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

Lasă un comentariu