4 uleiuri esențiale de care ai neapărat nevoie în casa ta și cum să le folosești

Uleiurile esențiale sunt uleiuri naturale care sunt distilate dintr-o floare, plantă sau plantă. Uleiurile esențiale au proprietăți terapeutice și, de asemenea, poartă o vibrație extrem de ridicată.
Uleiurile esențiale nu numai că miros delicios, dar pot fi folosite și pentru o varietate de scopuri și pot ajuta la vindecarea corpului la nivel fizic, emoțional și spiritual.
Chiar și doar punând câteva picături de ulei esențial cu apă într-un difuzor, vă puteți parfuma întreaga casă fără efecte secundare urâte.
Dacă vrei să începi cu uleiurile esențiale, iată 5 dintre cele mai bune uleiuri cu care trebuie să începi și cum să le folosești –
1.) Lavandă
Uleiul esențial de lavandă are atât de multe beneficii terapeutice, dar ceea ce este cel mai faimos este că ajută la reducerea anxietății și promovează calmul. Levănțica este uleiul perfect de folosit atunci când doriți să vă relaxați și să vă relaxați ziua. De asemenea, vă poate ajuta să vă opriți mintea înainte de a merge la culcare.
Pentru cele mai bune efecte, combina câteva picături de ulei de lavandă cu apă într-o sticlă de pulverizare curată. Agitați și apoi pulverizați ușor perna și lenjeria de pat. De asemenea, puteți pune câteva picături de ulei de lavandă pe un prosop mic și îl puteți pune sub pernă pentru un somn liniștit toată noaptea.
2.) Mentă
Uleiul esențial de mentă este extrem de revigorant și poate ajuta la ascuțirea tuturor simțurilor. Uleiul de mentă este, de asemenea, energizant, ceea ce înseamnă că vă poate oferi o reacție excelentă în orice moment al zilei. Cu toate acestea, una dintre cele mai populare utilizări pentru uleiul de mentă ajută la ameliorarea durerilor de cap și chiar a migrenelor.
Pur și simplu scufundați capătul unui șervețel cu 1-2 picături de ulei esențial și apoi puneți șervețelul în nara opusă durerii de cap. Deci, dacă durerea de cap este pe partea stângă a capului, plasați țesutul în nara dreaptă. Dacă durerea de cap este la mijloc, puteți pune câte un șervețel în fiecare nară. Păstrați țesutul timp de aproximativ 5 minute și durerea de cap va dispărea sau va fi redusă dramatic.
3.) Arborele de ceai
Uleiul esențial de arbore de ceai este anti-bacterian, anti-viral și anti-fungic, ceea ce îl face un ulei excelent de utilizat în casă. Pur și simplu amestecați câteva picături de ulei esențial de arbore de ceai cu apă și utilizați-l ca un spray excelent, non-toxic pentru blaturi și suprafețe de baie.
Uleiul de arbore de ceai este, de asemenea, excelent pentru a ajuta la ameliorarea acneei și chiar la reducerea aspectului de roșeață și cicatrici. Adăugați 1 picătură de ulei de arbore de ceai în uleiul de cocos sau în alt ulei purtător și aplicați pe piele. Dacă aveți pielea sensibilă, poate doriți să evitați utilizarea acestui lucru pe față.
4.) Lemn de santal
Lemnul de santal este unul extrem de rar și scump, așa că vine adesea amestecat cu alte uleiuri. Uleiul esențial de lemn de santal are o vibrație extrem de ridicată și este adesea folosit pentru vindecarea spirituală și curățarea energiei negative.
Se spune că doar 1 picătură de ulei de lemn de santal pe spatele gâtului alungă energiile rele și poate ajuta la eliberarea oricărei acumulări toxice din aura ta. Uleiul de lemn de santal vă poate întări, de asemenea, aura și ajuta la activarea celui de-al treilea ochi.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

Lasă un comentariu